«Sister Wives»:

Avslører årsaken til bruddet

Dramatikken mellom Christine Brown og Kody Brown brettes ut i nyeste episode av realityprogrammet.

TRØBBEL: En av de fire konene til Kody Brown er ikke fornøyd med at intimiteten har forsvunnet, viser ny episode. Foto: Jerry Henkel/Las Vegas Review-Journal via AP, File / NTB
TRØBBEL: En av de fire konene til Kody Brown er ikke fornøyd med at intimiteten har forsvunnet, viser ny episode. Foto: Jerry Henkel/Las Vegas Review-Journal via AP, File / NTB Vis mer
Publisert

Christine Brown (49) og Kody Brown (52) fra den kjente TLC-serien «Sister Wives», også kalt «En mann - fire koner» på norsk, har hatt mange opp- og nedturer gjennom sitt ekteskap.

I november kom nyheten om at ekteparet skulle skilles via Instagram.

Realityserien viser frem en familie som skiller seg litt ut fra de fleste, vi får nemlig bli kjent med Kody Brown og hans fire koner Meri, Janelle, Christine og Robyn. Helt siden 2010 har serien vist frem hvordan det er å leve et polyamorøst liv.

DRAMA: Se bildene fra «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Delte nyheten selv

«Etter mer enn 25 år sammen har Kody og jeg vokst fra hverandre og jeg har tatt den vanskelige avgjørelsen om å gå», skrev kona Christine i et innlegg på Instagram i november, da hun gikk ut med bruddnyheten.

Kody uttrykte den gangen, via sin Instagram, at han syntes avgjørelsen var trist. Paret har seks barn sammen.

Nå får TV-seerne se flere detaljer rundt ekteskapsproblemene, og det som ledet opp til valget om skilsmisse.

Ifølge US Magazine fikk man i den nyeste episoden av «Sister Wives» se Christine true med å gå fra ektemannen Kody - og hva som var bakgrunnen til det.

TV-seerne fikk altså et større innblikk i hva slags problemer de har hatt.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

Ikke lenger tiltrukket

Christine skal, ifølge Us Magazine, ha fortalt foran kameraene at ektemannen ikke lenger er interessert i å være intim med henne, med mindre hun begynner å oppføre seg som en «god søster-kone».

Christine er altså såkalt «søster-kone» med tre andre kvinner.

- Det er over. Den intime delen av ekteskapet vårt er over, skal Christine ha uttalt i den nyeste episoden, før hun fulgte opp:

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Og for å være ærlig. Det er ikke greit for meg. Jeg synes ikke det er greit å bli i et ekteskap hvor det ikke er noen intimitet. Det er ikke et ekte ekteskap. Jeg er ikke interessert i et halvt ekteskap eller et delvis ekteskap, eller hva enn vi har.

Kody skal også ha uttalt at han ikke er tiltrukket av henne lenger, melder Us Magazine.

LES OGSÅ: Om «Sister Wives»-paret: - Alt er falskt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer