«Sister Wives»:

Avslører årsaken til bruddet

Dramatikken mellom Christine Brown og Kody Brown brettes ut i nyeste episode av realityprogrammet.

TRØBBEL: En av de fire konene til Kody Brown er ikke fornøyd med at intimiteten har forsvunnet, viser ny episode. Foto: Jerry Henkel/Las Vegas Review-Journal via AP, File / NTB
TRØBBEL: En av de fire konene til Kody Brown er ikke fornøyd med at intimiteten har forsvunnet, viser ny episode. Foto: Jerry Henkel/Las Vegas Review-Journal via AP, File / NTB Vis mer
Publisert

Christine Brown (49) og Kody Brown (52) fra den kjente TLC-serien «Sister Wives», også kalt «En mann - fire koner» på norsk, har hatt mange opp- og nedturer gjennom sitt ekteskap.

I november kom nyheten om at ekteparet skulle skilles via Instagram.

Realityserien viser frem en familie som skiller seg litt ut fra de fleste, vi får nemlig bli kjent med Kody Brown og hans fire koner Meri, Janelle, Christine og Robyn. Helt siden 2010 har serien vist frem hvordan det er å leve et polyamorøst liv.

Delte nyheten selv

«Etter mer enn 25 år sammen har Kody og jeg vokst fra hverandre og jeg har tatt den vanskelige avgjørelsen om å gå», skrev kona Christine i et innlegg på Instagram i november, da hun gikk ut med bruddnyheten.

Kody uttrykte den gangen, via sin Instagram, at han syntes avgjørelsen var trist. Paret har seks barn sammen.

Nå får TV-seerne se flere detaljer rundt ekteskapsproblemene, og det som ledet opp til valget om skilsmisse.

Ifølge US Magazine fikk man i den nyeste episoden av «Sister Wives» se Christine true med å gå fra ektemannen Kody - og hva som var bakgrunnen til det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer