Jennie Garth:

Avslører årsaken til bruddet

- Nå er Jennie lei, sier kilden.

FLYTTER UT: Skuespillerstjernene Jennie Garth og Dave Abrams skal ha gått fra hverandre. Nå hevder en å vite grunnen bak. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER UT: Skuespillerstjernene Jennie Garth og Dave Abrams skal ha gått fra hverandre. Nå hevder en å vite grunnen bak. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I juli 2015 giftet «Beverly Hills 90210»-stjernen Jennie Garth (45) seg med skuespiller Dave Abrams (36), etter å ha møttes året før under en «blind date».

Tidligere i november kom sjokknyheten om at paret nå hadde valgt å gå hver til sitt. Det bekreftet en talsperson for dem selv overfor amerikansk presse. Hvorfor forholdet gikk opp i sømmene to år etter var lenge uvisst.

Nå hevder en kilde derimot å ha svaret på hvorfor de to skuespilleren valgte å forlate hverandre. Det skriver Radar Online.

Anspent

- Det har vært skjær i sjøen i en lengre periode. Dave har ikke vært så heldig med å få skuespillerjobber den siste tiden, og Jennie er lei av å se ham bare henge hjemme, sier en person med tilknytning til paret.

Han skal også ha stilt krav om at Jennie må holde seg i nærheten av hjemmet, slik at hun kan oppdra barna hun har med eksmannen. Samtidig som dette ville han at hun skulle forsørge familien.

- Nå er Jennie lei, sier kilden.

Det virker derimot ikke som hun tar bruddet spesielt tungt. Overfor samme nettsted hevdes det at skuespilleren har tilbrakt mye tid med sin personlige trener - uten gifteringen på. Dette kan også ha vært en av årsakene til bruddet.

- Dave forsto ikke hvorfor hun ikke hadde gått ned mer i vekt, så han hadde sine mistanker, sier en kilde.

Duoen har kanskje skilt lag, men det skal angivelig ikke være snakk om skilsmisse. Ingen papirer skal i hvert fall være levert inne ennå.

En kilde har fortalt til US Weekly at paret ikke har bodd sammen den siste tiden, men at de fremdeles prøver å få det til å fungere.

- De elsker hverandre, men som alle andre ekteskap kreves det arbeid. Jennie tar tiden til takke, og fokuserer på sine døtre og seg selv.

Trebarnsmor

Sammen med sin tidligere ektemann, «Twilight»-skuespilleren Peter Fascinelli (43), har Jennie de tre døtrene Lola Ray (14), Luca Bella (20) og Fiona Eve Fascinelli (11).

Det var i mars 2012 nyheten om at Jennie og Peter skulle skilles.

GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter var gift i 11 år før de skilte seg i 2012. Sammen har de barna Luca Bell, Lola Ray og Fiona Eve Foto: All Over Press
GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter var gift i 11 år før de skilte seg i 2012. Sammen har de barna Luca Bell, Lola Ray og Fiona Eve Foto: All Over Press Vis mer

I skilsmissepapirene sto det skrevet at det var uforsonlige uenigheter som var grunnen til skilsmissen. Kort tid etter kom det imidlertid frem at Jennie skal ha blitt fullstendig sjokkert da hennes tidligere ektemann ønsket å skille seg.

- Jeg satte meg imot. Jeg ønsket ikke at det skulle skje. Det tok ganske lang tid før jeg slo meg til ro med det, uttalte Jennie til Showbiz Spy den gang.

Duoen ble separert 1. januar, mer enn tre måneder før nyheten om bruddet kom.

- Jeg har vært gjennom mine mørkeste stunder, og nå er jeg på vei ut. Jeg har det greit. Jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe, for jeg har aldri vært god til å planlegge. Men kanskje det er en bra ting, fortalte Jennie til Access Hollywood den gang.

Brast i gråt

«Beverly Hills 90210»-stjernen tok bruddet med Peter veldig tungt.

Det fikk fansen bli vitne til da hun blant annet brast i gråt på TV i realityserien «Jennie Garth: A Little Bit Country».

- Jeg tror at med alle slags avslag, blir man sinna fordi man ikke er nok for den personen. Så jeg vet ikke om jeg er sint på meg selv for at jeg ikke var god nok, eller om jeg er sint på ham for at han ikke ser på meg som god nok, sa Jennie i serien med tårer i øynene.

Jennie opplevde stor støtte fra fansen, men da skuespillerstjernen dukket opp på en TV-innspilling kort tid etter utbruddet, ble fansen bekymret.

90-TALLSIKON: Jennie Garth (bakerst t.h) ble stor TV-stjerne med ungdomsserien «Beverly Hills 90210» (1990-2000). Her med (f.v) Tori Spelling, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, og (foran) Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry. Foto: NTB Scanpix
90-TALLSIKON: Jennie Garth (bakerst t.h) ble stor TV-stjerne med ungdomsserien «Beverly Hills 90210» (1990-2000). Her med (f.v) Tori Spelling, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, og (foran) Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gikk ned i vekt

Den dagen så nemlig «Beverly Hills 90210»-stjernen dramatisk tynnere ut. Nesten skjør, skrev US Magazine den gang.

Ikke før året etter valgte Jennie å kommentere den tøffe tiden.

- Det jeg angrer mest på er at jeg lot kroppen min gjennomgå alle disse ekstreme diettene. Jeg gikk ned en del, men la på meg alt igjen nesten med en gang, uttalte hun den gang i januarutgaven av magasinet Health.

I tillegg til å ha fokus på kroppen, fortalte Garth at hun prøver å ha et positivt syn på livet, selv når ting ikke går hennes vei.

- Når jeg har det tøft, som når jeg gikk gjennom bruddet med ekskjæresten min, og den sorgen og tapsfølelsen kommer over deg, så hjelper det å tenke på at det kun varer i 13 til 15 minutter maks, sa hun.