GIKK HVER TIL SITT: John Mellencamp har bare fine ting å si om Meg Ryan, og det virker heller ikke som om alt håp er ute for en gjenforening for paret. Foto: Sharpshooter Images / Splash/ All Over Press
GIKK HVER TIL SITT: John Mellencamp har bare fine ting å si om Meg Ryan, og det virker heller ikke som om alt håp er ute for en gjenforening for paret. Foto: Sharpshooter Images / Splash/ All Over PressVis mer

Avslører årsaken til bruddet

John Mellencamp letter på sløret om hvorfor forholdet til Meg Ryan gikk i stykker etter tre år.

SEOGHØR.NO: For en måned siden kom nyheten om at Hollywood-stjernen Meg Ryan (52) og musikerkjæresten John Mellencamp (62) hadde gjort det slutt etter tre år som par.

Nå åpner Mellencamp seg om bruddet.

- Meg er en engel. Hun var en engel som ble sendt til meg på riktig tidspunkt, fortalte han i et radiointervju på «The Howard Stern Show» onsdag, ifølge E! Online.com.

Duoen forelsket seg nemlig da Mellencamp gikk gjennom skilsmissen fra kona Elaine som han han hadde vært gift med i 18 år.

- Vi har prøvd å ha et langdistanseforhold i tre år. Vi får se hva som skjer, sa han videre.

SKILTE SEG: Fra 1991 til 2001 var Meg Ryan og Dennis Quaid et av Hollywoods heteste ektepar. Foto: REX/RICHARD YOUNG/All Over Press
SKILTE SEG: Fra 1991 til 2001 var Meg Ryan og Dennis Quaid et av Hollywoods heteste ektepar. Foto: REX/RICHARD YOUNG/All Over Press Vis mer

For stor avstand

Mens «Søvnløs i Seattle»-skuespilleren bor i New York, bor John i Indiana, og avstanden skal ha blitt vanskelig å takle.

I desember 2013 fortalte han til Rolling Stone magazine at han aldri kunne tenke seg å flytte sammen med kjæresten i New York.

- Jeg er for sensitiv til å bo der. Jeg klarer ikke å se fattige mennesker. Jeg klarer ikke å se lidelsen. Jeg klarer ikke å se alt søppelet på gata. Jeg kommer ikke til å forlate Indiana. Jeg skal dø her, sa han til Rolling Stone.

Mellemcamp, som har tre knuste ekteskap bak seg og er far til fem, snakket også om sine tidligere havarerte forhold.

- Det starter alltid bra. Først er det latter, så kommer tårene.

«Søvnløs i Seattle»-skuespilleren har tidligere vært gift med Hollywood-stjernen Dennis Quaid, som hun har sønnen Jack (22) med, men forholdet tok slutt i 2001.

Fem år senere adopterte hun datteren Daisy True (9) som alenemor.

LES OGSÅ: Amer Rose skilles kun ett år etter bryllupet