Duane Chapman:

Avslører årsaken bak innleggelsen

- Jeg er ikke lenger redd for å dø.

BLE INNLAGT PÅ SYKEHUS: I midten av september ble det kjent at Duane Chapman hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha opplevd smerter i brystet. Nå forteller han om årsaken bak innleggelsen. Her avbildet med sin avdøde kone, Beth Chapman. Foto: NTB Scanpix
BLE INNLAGT PÅ SYKEHUS: I midten av september ble det kjent at Duane Chapman hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha opplevd smerter i brystet. Nå forteller han om årsaken bak innleggelsen. Her avbildet med sin avdøde kone, Beth Chapman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av september ble Duane «Dog» Chapman (66) også kjent som «Dog the Bounty Hunter», innlagt på sykehus med hjerteproblemer. Det meldte TMZ.

Realitystjernen ble fraktet til sykehus fra sitt hjem i Colorado etter at han opplevde smerter i brystet, skrev nettstedet videre.

- Jeg kan bekrefte at Dog blir tatt vare på av leger og hviler komfortabelt. Tusen takk for alle lykkeønskninger - fortsett å sende dem, sa en talsperson for 66-åringen til TMZ den gang.

Ble rammet av blodpropp

Etter sykehusinnleggelsen ble det gjennomført en rekker tester av Duane for å finne ut av hva som feilte ham. Nå forteller 66-åringen under «The Dr. Oz Show» med egne ord hva som var årsaken til innleggelsen.

I tv-programmet avslører Duane at han ble diagnostisert med lungeemboli (blodpropp i lungene, journ. anm.).

Ifølge NHI skyldes en blodpropp i lungene at en blodpropp som har dannet seg i en vene i bena eller bekkenet, har løsnet og fulgt blodstrømmen opp til lungene.

- Du er en tikkende bombe. Du kommer ikke til å være her med hjertet ditt sånn som det er nå. Å være redd for døden er normalt. Jeg er overrasket over at du ikke er redd for døden når du jager etter straffedømte. Men når du løper fra legen, betyr det at du må være din egen lege, sier Dr. Oz til Duane under tv-programmet, ifølge ET Online.

Ikke redd for å dø

Sykehusinnleggelsen kom bare knappe tre måneder etter at 66-åringen mistet kona Beth Chapman til kreft. Hun ble bare 51 år gammel. Etter konas bortgang forteller Duane at han har fått et helt nytt syn på livet, og at han ikke lenger er redd for å dø.

- Jeg sa etter at Beth gikk bort at jeg ikke er redd for å dø. Men jeg var redd for å dø. «Jeg sa: Vær så snill, gi slipp på hjertet mitt, kjære. Slutt å klemme på hjertet mitt». Så jeg tar det tilbake. Jeg er ikke redd for å gå bort, jeg vil bare ikke, forteller Duane.

TV-PAR: Chapman-ekteparet ble kjent gjennom realityserien «Dog the Bounty Hunter». Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
TV-PAR: Chapman-ekteparet ble kjent gjennom realityserien «Dog the Bounty Hunter». Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Folk vil si at jeg har levd et langt og bra liv, noen ganger et vanskelig et, fortsetter han, og legger til at selv om han ikke har noen selvmordstanker er han klar for å bli med sin avdøde kone, Beth.

Under tv-programmet målte Dr. Oz blodtrykket på 66-åringen, som var altfor høyt. Han konstaterte blant annet med at Duane har et dårlig kosthold, får for lite søvn og sliter mye med stress.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Avslørte konas siste ord

Duane har ikke lagt skjul på at den siste tiden har vært vanskelig og tung uten kona Beth ved sin side.

- Det er forferdelig. Den mest forferdelige tiden i noens liv. Du prøver å huske at du feirer livet, men akkurat nå sørger vi over døden. Så det er ikke bra, har han blant annet uttalt til Hawaii News Now, ifølge People.

I samme intervju valgte han også å avsløre hva de siste ordene kona ytret var - like før hun ble hun lagt i kunstig koma.

- Jeg visste ikke hva annet jeg kunne si annet enn «i jesu navn». Jeg holdt henne og sa det, og hun sa: «Si det igjen, si det mer». Så sa hun til jentene og alle oss andre: «Jeg elsker dere», og «Går det bra med dere? Ikke bekymre dere»

LES OGSÅ: Gir oppdatering etter innleggelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer