Bella Hadid:

Avslører antrekket hun skammer seg over

Supermodellen var svært nervøs før hun inntok den røpe løperen i 2016.

ALTER EGO: Bella Hadid sier hun skjuler seg bak et alter ego på den røde løperen. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB
ALTER EGO: Bella Hadid sier hun skjuler seg bak et alter ego på den røde løperen. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bella Hadid (24) har gjort en kometkarriere som modell, og har en rekke ganger klatret ned catwalken for de største motehusene.

Hun er også en selverklært gjest på røde løpere, og har tross sin unge alder gjort seg svært godt kjent med underholdningsverdenen.

Det betyr imidlertid ikke at også hun kan kjenne på nervøsitet før hun tråkker foran blitsregnet.

- Veldig seksuell

I et intervju med Vogue, hvor hun diskuterer sine mest ikoniske antrekk, trekker hun frem særlig ett plagg som ble en hodepine.

- Jeg var så nervøs i denne kjolen. Jeg så veldig seksuell ut, og jeg var fortsatt veldig nervøs rundt kameraer og nervøs av å ha så mye sminke på, og nervøs over splitten, sier hun til motemagasinet.

LANG SPLITT: Det var ikke uten utfordringer Bella Hadid manøvrerte seg rundt i denne kjolen. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/NTB
LANG SPLITT: Det var ikke uten utfordringer Bella Hadid manøvrerte seg rundt i denne kjolen. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/NTB Vis mer

Antrekket hun viser til er fra filmfestivalen i Cannes i 2016, da Hadid bare var 19 år. Det er derfor ikke vanskelig å se for seg nervøsiteten, spesielt når splitten på kjolen strekker seg over hoftekammen.

Den røde Alexandre Vathrier Couture-kjolen lot også mye hud på overkroppen vises, så et feiltrinn kunne potensielt endt i en rød løper-skandale. Det slapp den unge modellen heldigvis.

ÅPEN: Kjolen dekker det som trengs, men ikke mye mer. Foto: James Gourley/REX/NTB
ÅPEN: Kjolen dekker det som trengs, men ikke mye mer. Foto: James Gourley/REX/NTB Vis mer

- Takk gud. Jeg tror kanskje det var en liten glipp som skjedde, sier hun.

Fortsatt flau

Hadid forteller også at hun har laget seg et rød løper-alterego, som er selvsikker og komfortabel i stivpyntet format. «Belinda», som hun kaller sin andre versjon, er visstnok hennes rake motsetning.

- Jeg er fortsatt flau over dette øyeblikket. Selv om kjolen er fantastisk føltes det ikke så veldig meg, sier hun.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

Storesøster Gigi Hadid (26) har kapret mye spalteplass i årenes løp, og kjærlighetshistorien til henne og One Direction-medlem Zayn Malik har stadig vært offer for tabloidpressens sirlige grep.

Selv har Bella Hadid klart å holde privatlivet unna førstesidene siden det ble slutt med artist The Weeknd i 2018, men nylig ble hun fotografert på ferie med en mystisk mann.

Den siste tiden har 24-åringen blitt linket til kjekkasen Marc Kalman (33), og tidligere denne måneden gikk hun langt i å bekrefte forholdet da hun postet en bildekarusell på Instagram fra Frankrike. Bildene er imidlertid nå borte fra bildedelingstjenesten.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på operasjonsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer