Jeremy Clarkson:

Avslører alvorlig ulykke

Programleder Jeremy Clarkson var nære ved å miste benet under en arbeidsulykke.

ULYKKE: Jeremy Clarkson forteller at han er heldig som fortsatt har begge bena sine. Foto: Brian J Ritchie / Shutterstock / NTB
ULYKKE: Jeremy Clarkson forteller at han er heldig som fortsatt har begge bena sine. Foto: Brian J Ritchie / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske programlederen Jeremy Clarkson (61) er et kjent ansikt for de fleste, spesielt bilentusiaster. Clarkson ledet lenge et av BBCs mest populære programmer, nemlig «Top Gear», sammen med James May (58) og Richard Hammond (51).

Lørdag gjestet han talkshowet «The Jonathan Ross Show», hvor det ble snakk om TV-serien «Clarkson's Farm». I serien følger man 61-åringen som prøver å drive en gård ute på landsbygda - uten noe som helst erfaring.

I talkshowet avslører den populære programlederen farer ved å drive gård, og nevner spesifikt én hendelse, skriver Sky News.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Mistet nesten beinet

Han begynte med å fortelle at gårdsarbeid har flere ulykker enn alle andre næringer til sammen. Noe også han har erfart selv.

Clarkson skulle fikse noe på gården, og valgte å bruke en teleskoptruck. Det hele kunne ifølge ham ha endt skikkelig ille.

- At ikke hele benet mitt røk skjønner jeg ingenting av. Men jeg gikk ikke ordentlig på en uke, forteller 61-åringen, som i dag heldigvis har begge bena med seg.

«Top Gear»-stjernen kjøpte gården i 2018, men hadde da ansatt en person som tok seg av driften. Da han ett år senere gikk av med pensjon, bestemte programlederen seg for å ta over gårdsdriften selv.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

I tillegg til dokumentarserien, har Clarkson også skrevet en bok hvor han forteller om sin tid som bonde. Boken har fått navnet «Diddly Squat: A Year On The Farm».

Der skriver han blant annet om hvordan serien om gårdslivet ble til.

«Det var ikke planen. Jeg var kontraktsmessig forpliktet til å lage et program på egen hånd, så tenkte jeg bare 'jeg er litt lei av terminal fem (flyplass-terminal journ.anm) - jeg filmer hjemme på gården'».

«Jeg tenkte det ville bli et herlig program hvor jeg lærte meg å bli bonde. Jeg genuint elsker å være på gården».

LES OGSÅ: - Jeg falt ut av helikopteret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer