The Wanted:

Avslører alvorlig kreftdiagnose

The Wanted-artisten ønsker å kjempe til siste slutt.

SYK: Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de debuterte i 2010. Siden har medlemmene gått forskjellige veier. Tom Parker (nummer to fra venstre) avslører mandag at han har fått diagnostisert en svulst i hjernen. Her poserer han med de øvrige medlemmene av gruppa: Nathan Sykes, Siva Kaneswaran, Max George og Jay McGuiness i 2012. Foto: Evan Agostini/ AP/ NTB
SYK: Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de debuterte i 2010. Siden har medlemmene gått forskjellige veier. Tom Parker (nummer to fra venstre) avslører mandag at han har fått diagnostisert en svulst i hjernen. Her poserer han med de øvrige medlemmene av gruppa: Nathan Sykes, Siva Kaneswaran, Max George og Jay McGuiness i 2012. Foto: Evan Agostini/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de for ti år siden ga ut sin første singel og sitt første album. Singelen nådde førsteplassen i Storbritannia, mens albumet kom på en fjerdeplass. De fem medlemmene var aktive fram til 2014, da prosjektet ble lagt på is.

Flere har imidlertid gjort det bra som soloartister i ettertid. En av dem er britiske Tom Parker (32). Han har siden jobbet som DJ, vært realitydeltaker og har spilt selveste Danny i en nasjonal oppsetning av «Grease».

Sammen med kona Kelsey Hardwick har han en datter, og senere i høst skal han bli far til en liten gutt.

- HELT KNUST: Boyband-stjernen skriver at de lenge veide hvorvidt de skulle åpne seg om sykdomsbildet eller ei. Her er han fotografert i 2012. Foto: Ken McKay/REX, NTB
- HELT KNUST: Boyband-stjernen skriver at de lenge veide hvorvidt de skulle åpne seg om sykdomsbildet eller ei. Her er han fotografert i 2012. Foto: Ken McKay/REX, NTB Vis mer

Åpner opp

Nå kommer artisten med triste nyheter. Mandag avslører han nemlig at han har blitt diagnostisert med en svulst i hjernen. I et langt innlegg åpner han seg om diagnosen, og om hvordan den siste tida har vært for den lille familien.

«Det finnes ingen enkel måte å si dette på, men jeg har dessverre blitt diagnostisert med en svulst i hjernen og gjennomgår allerede behandling. Etter å ha tenkt oss om, har vi bestemt oss for at vi, i stedet for å gjemme det, skal gi ett intervju der vi åpner så mye opp om detaljene som mulig», skriver han til sine 127 000 følgere på Instagram.

Sist 32-åringen la ut noe var i august, tilsynelatende før han fikk skrekkbeskjeden av legene. Han skriver overordnet om hvordan han har det nå.

«Vi er helt knust, men vi kommer til å kjempe mot dette helt til siste slutt. Vi vil ikke ha tristheten deres, vi vil bare ha kjærlighet og positivet. Sammen skal vi sette søkelyset på denne grusomme sykdommen, og vi kikker på alle mulige behandlinger», skriver han.

Vil ikke vite

Ifølge OK! Magazine er det krefttypen glioblastom 32-åringen har fått. Det er til det magasinet at han og kona har valgt å åpne seg om den tøffe tida.

Ifølge Oslo universitetssykehus er dette en alvorlig diagnose, med svært dårlige prognoser. De fleste som får påvist krefttypen lever bare i litt over ett år etter at diagnosen er stilt.

Parker har kreft i fjerde stadium, og valgmulighetene er få. Sannsynligvis vil han dø innen et år.

SJOKK: Tom Parker og Kelsey Hardwick giftet seg i 2018, og har en datter sammen. I høst blir de foreldre igjen, til en liten gutt. Foto: Can Nguyen/REX, NTB
SJOKK: Tom Parker og Kelsey Hardwick giftet seg i 2018, og har en datter sammen. I høst blir de foreldre igjen, til en liten gutt. Foto: Can Nguyen/REX, NTB Vis mer

- Jeg er fortsatt i sjokk. Det er altfor mye å svelge. Jeg visste at noe var galt, men jeg hadde aldri regnet med dette. Man tenker aldri at sånne ting kommer til å skje med deg, sier han.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

Til OK! sier paret at de ikke har bedt om å få en prognose av legene.

- Jeg sa at det ikke kom til å være noe bra for Tom og det mennesket han her. Han hadde bokstavelig talt sittet og telt dager i stedet for å leve livet. Vi tenker ikke på den måten, sier hun.

Senere i høst, i november, skal paret bli foreldre for andre gang - til en liten gutt. Å få en såpass tøff beskjed, midt i et svangerskap, var på ingen måte enkelt for kona. Han setter likevel stor pris på at hun har stått ved hans side de siste månedene.

- Hun er min klippe, og er veldig praktisk anlagt. Hun har vært fantastisk, sier han til magasinet.

LES OGSÅ: - Dater etter sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer