BEG OG DALBANE: Når forholdet har så mange opp- og nedturer; hvorfor ikke forsøke å tjene penger på det, tenker tydeligvis Jamie Lynn og Casey. Foto: All Over Press
BEG OG DALBANE: Når forholdet har så mange opp- og nedturer; hvorfor ikke forsøke å tjene penger på det, tenker tydeligvis Jamie Lynn og Casey. Foto: All Over PressVis mer

- Avslører alt om utroskapet

Casey og Jamie Lynn vil tjene penger på forholdet...

SEHER.NO: Tenåringsforeldrene Jamie Lynn (17) og Casey Aldridge (19) har tjent gode penger på forholdet sitt.

Ikke bare skal OK!Magazine ha betalt 1 million dollar, 6,6 millioner norske kroner, for de første babybildene, nå vil paret også tjene penger på Caseys angivelige utroskap!

Det var allerede mens Britneys lillesøster var gravid at ryktene om kjærestens utroskap begynte å florere.

Kelli Dawson (28) gikk ut i media og fortalte at hun og eksen Casey hadde hatt sex mens Jamie Lynn var 6 måneder på vei med parets første barn.

- Jeg elsker ham fortsatt og tror han elsker meg, uttalte Dawson til InTouch den gangen.

Deretter var det Caseys klassevenninne Andrea Revels (20) som hevdet å ha hatt sex  med Jamie Lynns kjæreste bare få dager etter at han hadde blitt pappa.

Da kastet Jamie Lynn sin utro forlovede på dør, og flere medier kunne melde at forholdet mellom de to var over.

- Casey har gått fra å leve i et stort og flott hus til nå å sove på sofaen hos en kamerat, fortalte en kilde til In Touch.

Og det kan se ut som om Casey ikke trives med sin nye livsstil.

I følge The Enquirer skal nemlig Casey ha krevd 250.000 dollar, omlag 1,6 millioner norske kroner, for å snakke om ryktene rundt utroskapet.

Den omstridte sjarmøren handlet ikke på egenhånd. Reporteren fra The Enquirer fikk en telefon fra Tri Star Sports & Entertainment Group. Kvinnen som ringte identifiserte seg som Lou M. Taylor, og hadde dette å meddele:

- Jeg representerer Jamie Lynn Spears, og hvis du vil gjøre en avtale med Casey, må det gå via meg.

Jamie Lynn og Casey har nå slått tilbake mot utroskapsryktene og sammen forsøker de å overbevise pressen om at Maddie Briann's far aldri har vært utro mot sin kjendiskjæreste.

Men selv om de to plutselig så ut til å holde sammen igjen, tok det ikke lag tid før det igjen skulle bli trøbbel i paradis. 

Nylig ble det nemlig kjent at Jamie Lynn igjen er gravid og at paret venter sitt andre barn. Dette skal visstnok ha gjort Casey rasende, fordi han fikk vite om graviditeten gjennom media og ikke av sin forlovede.

I følge National Enquirer skal lille-Spears' familie presse henne til å ta abort. Så får vi se hva paret velger -det er jo tydeligvis mye penger å hente på en slik graviditet..

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Stjal bilder av ammende Jamie Lynn