SEXSYMBOL: Marlon Brando hadde draget på jentene gjennom sine mange år på lerretet. Her er han sammen med Vivien Leigh i filmen "En sporvogn til begjær". Foto: AP
SEXSYMBOL: Marlon Brando hadde draget på jentene gjennom sine mange år på lerretet. Her er han sammen med Vivien Leigh i filmen "En sporvogn til begjær". Foto: APVis mer

Avslører alt om Brando

Ny dokumentar om filmlegenden Marlon Brando fremstiller ham som litt av en skjørtejeger.

SE OG HØR TV: Se klipp fra dokumentaren her!


SEHER.NO: Dokumentaren "Brando" forteller om livet og karrieren til den legendariske skuespilleren Marlon Brando. Filmen hadde nylig premiere under årets TriBeCa Film Festival i New York.  


54 kjendiser, barndomsvenner og kolleger av den høyt verdsatte stjernen er intervjuet i forbindelse med filmen, og kvinnene er enige om én ting - mannen var hekta på kvinner!


 - Han er en farlig mann, blir det sagt i dokumentaren.


 - Han hadde så mange kvinner, at du vil ikke tro det!


Brando var nemlig en av filmhistoriens største sexsymboler og skuespillere. Og han beundres fremdeles for måten han tolket de barske rollene sine på.


 - Han gjorde det jeg hele tiden strebet etter, sier Al Pacino (67) i dokumentaren. Pacino spilte mot Brando i storfilmen Gudfaren og er stor fan av den avdøde stjernens imponerende skuespillerkunst.


Brando beundres fremdeles for sine prestasjoner på lerretet i filmer som "En sporvogn til begjær" og "Rotløs ungdom" - og ikke minst i rollen som mafiabossen Don Vito Corleone i Gudfaren-trilogien.


Marlon Brando døde i 2004, 80 år gammel.