FØR UTROSKAPSAVSLØRINGEN:: Ekteskapet mellom Cheryl og Ashley Cole virket lykkelig. Foto: All Over Press
FØR UTROSKAPSAVSLØRINGEN:: Ekteskapet mellom Cheryl og Ashley Cole virket lykkelig. Foto: All Over PressVis mer

Avslører alt om Ashleys utroskap?

Cheryl Tweedy vurderer å avsløre alt om ektemannens utroskap i ny bok.

SEHER.NO: Cheryl Tweedy (24) og bandvenninnene i Girls Aloud går med bokplaner. Og skal vi tro ryktene, har Cheryls ektemann, Ahsley (27) god grunn til å være nervøs...

Nettstedet Mirror.co.uk skriver at jentenes bokkontrakt er verdt drøye seks millioner kroner, og at boken kommer til å inneholde mer enn bare bandets historie.

Det ryktes nemlig at Cheryl planlegger å avsløre alt om fotballstjernens utroskap i den kommende boken.

- Cheryls kapittel ligger fortsatt litt i løse luften. Hun må bestemme seg for hvor mye hun vil avsløre om henne og ektemannen, sier en kilde til nettstedet.

Det var i januar at den 22 år gamle blondinen Aimee Walton (22) sto frem å fortalte om sitt lille eventyr med Chelsea-stjernen. Kort tid etterpå sto nok en blondine frem og sa at hun hadde hatt en affære med Cole. Brooke Healy (23) hevdet hun hadde fått 6000 pund - drøye 60.000 kroner - for å holde tett om forholdet.

- Ashley bør frykte å se det på trykk. Det å lese konas egne ord om hvordan han knuste hjertet hennes bør få ham til å føle seg utrolig skyldig, sier kilden til Mirror.co.uk.

Cheryl tok tilbake sitt pikenavn Tweedy etter utroskapsskandalen, og "alle" ventet at en skilsmisse var rett rundt hjørnet. Men forrige måned bestemte Cheryl seg for å gi sin utro ektemann en ny sjanse - mot at han underlegger seg hennes nye sett av svært rigide ekteskapsregler.

LES OGSÅ: Sex-nekt for utro Ashley