HØSTET SKRYT: Bryan Cranstons rollefigur, kjemilæreren Walter White som solgte metamfetamin, ble kjempepopulær i Breaking Bad. Nå skal alle hemmelighetene frem i lyset i en bok. Foto: AMC/Splash News/ All Over Press
HØSTET SKRYT: Bryan Cranstons rollefigur, kjemilæreren Walter White som solgte metamfetamin, ble kjempepopulær i Breaking Bad. Nå skal alle hemmelighetene frem i lyset i en bok. Foto: AMC/Splash News/ All Over PressVis mer

Avslører alle hemmelighetene og løgnene

«Breaking Bad»-skuespiller Bryan Cranston måtte leve med løgner i seks år.

LEVDE MED LØGNER: Cranston sier han måtte leve med løgner i seks år under innspillingen. Foto: © Armando Gallo / Retna Ltd.
LEVDE MED LØGNER: Cranston sier han måtte leve med løgner i seks år under innspillingen. Foto: © Armando Gallo / Retna Ltd. Vis mer
FIKK DRAPSTRUSLER: Anna Gunn fikk drapstrusler etter sin innsats i serien. Her er det imidlertid hyggeligere tilstander, da hun feiret Emmy-prisen hun fikk i 2013 for beste birolle i en TV-serie. Foto: UPI
FIKK DRAPSTRUSLER: Anna Gunn fikk drapstrusler etter sin innsats i serien. Her er det imidlertid hyggeligere tilstander, da hun feiret Emmy-prisen hun fikk i 2013 for beste birolle i en TV-serie. Foto: UPI Vis mer

SEOGHØR.NO: I rollen som Walter White i TV-dramaet «Breaking Bad», gjorde skuespiller Bryan Cranston stor suksess, og høstet glimrende kritikk gjennom flere år.

Nå blir det bok ut av det hele. Tirsdag ble det offentliggjort at 58-åringen kommer til å forevige historien om sitt liv og arbeid, inkludert de seks årene han jobbet med suksess-serien, på papir.

- Walter White har lært meg mye. Noe av det kan jeg ta med meg videre, men noe er farlig, forteller Cranston ifølge Daily Mail.

Det var imidlertid ikke alt som var like positivt under jobbingen med TV-serien, som i Norge er sendt på MAX. Nå skal alt fram i lyset.

- Jeg kommer til å fortelle historien om livet mitt, og avsløre hemmelighetene og løgnene jeg måtte leve med i seks år mens innspillingen pågikk, sier skuespillerne.

For Anna Gunn, som også spilte i serien, var enkelte av erfaringene av den negative sorten. Det gikk så langt at hun fikk drapstrusler på grunn av TV-rollen.

- Så klart ble jeg redd og tok de nødvendige sikkerhetstiltak for å være trygg. Samtidig ble jeg overrasket over hvordan hatet overfor en karakter i en TV-serie kan gå over i hat overfor skuespilleren som spiller rollen, skrev Anna i spalten sin i New York Times.

Boken til Cranston er ventet å komme i hyllene til høsten 2015.

LES OGSÅ: Fikk drapstrusler etter TV-rolle