Chrissy Teigen:

Avslører absurd kontrakt-krav

Supermodellen har alltid slitt med spesielt én kroppsdel.

ÅPNER OPP: Chrissy Teigen er åpen om det meste. Nå forteller hun sin største usikkerhet. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Chrissy Teigen er åpen om det meste. Nå forteller hun sin største usikkerhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den norskættede supermodellen Chrissy Teigen (32) er et friskt pust i kjendisverdenen, hvor hun til stadighet lirer av seg vitser og morsomheter i sosiale medier. Samtidig hylles hun ofte for sin brutale ærlighet rundt flere temaer.

Blant annet har hun kritisert USAs president Donald Trump (72) ved flere anledninger, samt slått tilbake mot kroppspress og kroppskritikk - rettet både mot seg selv og andre.

Men til tross for at det kan virke som om modellen tar det meste med et smil om munnen, har hun også vært ærlig om hvordan hun selv føler seg, blant annet etter fødsel.

Saken fortsetter nedenfor.

Nå forteller hun nok en gang om usikkerheter rundt sin egen kropp, men denne gangen er det en noe overraskende kroppsdel som står i fokus. Det melder Marie Claire.

Nylig er det nemlig kommet frem at Chrissy i alle år har vært usikker på føttene sine, som hun selv beskriver som «asiatiske jungel-føtter».

Kroppsdelen har faktisk plaget henne såpass mye at hun fikk skrevet inn i kontrakten med «Sports Illustrated» at føttene hennes aldri skulle bli avbildet.

Under en fotografering ble «problemet» løst med at hun dekket føttene med sand, da den foregikk på stranden. Men om føttene kom til syne. har det vært et krav fra modellens side at de retusjeres.

Da modellen nylig gjestet «The Ellen Show», kunne hun fortelle til Ellen DeGeneres (60) at fot-usikkerheten hennes er blitt en intern familievits.

Blant annet skal ektemannen hennes, John Legend (39), ha sagt at hvis hun dør og han må identifisere henne - så skal han gjøre det ved å se på føttene hennes - for de kjenner han igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

SUPERPAR: Chrissy Teigen og John Legend på fotoshoot i New York. Video: All Over Press Vis mer Vis mer

Usikker etter fødsel

I mai kunne Chrissy og John ønske sitt andre barn velkommen til verden, sønnen Miles Theodore Stephens.

Tre måneder etter fødselen delte supermodellen helt ærlige bilder av kroppen sin, som naturlig nok har fått noen strekkmerker etter graviditeten.

STREKKMERKER: Chrissy Teigen viste frem strekkmerkene sine på Instagram for sine nesten 20 millioner følgere på Instagram. Foto: Instagram, skjermdump
STREKKMERKER: Chrissy Teigen viste frem strekkmerkene sine på Instagram for sine nesten 20 millioner følgere på Instagram. Foto: Instagram, skjermdump Vis mer
TØFF: Chrissy Teigen delte deretter et bilde av kroppen sin i helfigur mens hun kysser ektemannen John Legend. Hun ble hyllet for åpenheten. Foto: Instagram, skjermdump
TØFF: Chrissy Teigen delte deretter et bilde av kroppen sin i helfigur mens hun kysser ektemannen John Legend. Hun ble hyllet for åpenheten. Foto: Instagram, skjermdump Vis mer

- Jeg tipper at disse ikke kommer til å gå bort. Dette er min nye kropp, sa Chrissy mens hun filmet kroppen.

32-åringen delte også sin frustrasjon over de mange «perfekte» kroppene som er å se i sosiale medier om dagen.

- Instagram er galskap. Jeg synes det er fantastisk at folk har drømmekropper og er stolte av å vise dem frem, men jeg vet hvor hardt det kan være å glemme hvordan en normal kropp egentlig ser ut, når det bare er disse fantastiske kroppene som kommer frem, skrev hun på Twitter, med påfølgende melding:

- Jeg kaller heller ikke dette en selvsikker kropp fordi jeg er ikke der enda. Jeg er fremdeles veldig usikker, men jeg er glad jeg kan få andre til å føle seg bedre i sin egen kropp.

Ble hyllet

På kort tid ble superstjernen bombardert med lovord og ros for sin ærlighet og sårbarhet. Flere kunne også si seg enig i det Chrissy skrev.

- Tusen takk for at du er normal, skrev en på Twitter, mens en annen kunne kjenne seg igjen det Chrissy skrev:

- Det er derfor bestevenninnene mine sier at jeg må holde meg unna ting som Instagram. Det bare trigger angsten min. Det får meg til å føle at alle er mye lykkeligere og penere enn det jeg er.

LES OGSÅ: Full krig om den svindyre forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer