«90 Day Fiancé»-Deavan:

Avslører: - 96 prosent falskt

Realitystjerna kommer med store innrømmelser.

AVSLØRER: Deavan Clegg fra «90 Day Fiancé» kommer med en rekke avsløringer om sitt tidligere forhold. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Deavan Clegg fra «90 Day Fiancé» kommer med en rekke avsløringer om sitt tidligere forhold. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske realityshowet «90 Day Fiancé» har ikke bare tatt USA med storm, også i Norge benker vi oss foran skjermen for å finne ut av hvem som finner kjærligheten i løpet av 90 intense dager.

TLC-showet følger en rekke amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede, som de skal gifte seg med innen 90 dager for å få oppholdstillatelse.

Deavan Clegg (26) var med i både sesong en og to av «90 Day Fiancé: The Other Way», som er en spin-off av den populære serien.

26-åringen skulle i serien finne kjærligheten med Jihoon Lee (30) fra Sør-Korea.

Var ikke ekte

Paret forlovet seg, giftet seg og fikk barn sammen, men nå avslører Clegg at det TV-seerne fikk være vitne til, ikke var ekte.

«90 Day Fiancé»-stjerna skal ha svart fansen på en rekke spørsmål via Instagram, noe ScreenRant fikk med seg, og det er her avsløringene dukket opp.

Ifølge People har hun overfor fansen hevdet at måten serien ble produsert på, og måten hun valgte å portrettere forholdet på, ikke alltid speilet det virkelige livet.

En fan skal ha spurt om det lå et manus bak TV-forholdet deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer