«90 Day Fiancé»-Deavan:

Avslører: - 96 prosent falskt

Realitystjerna kommer med store innrømmelser.

AVSLØRER: Deavan Clegg fra «90 Day Fiancé» kommer med en rekke avsløringer om sitt tidligere forhold. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Deavan Clegg fra «90 Day Fiancé» kommer med en rekke avsløringer om sitt tidligere forhold. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske realityshowet «90 Day Fiancé» har ikke bare tatt USA med storm, også i Norge benker vi oss foran skjermen for å finne ut av hvem som finner kjærligheten i løpet av 90 intense dager.

TLC-showet følger en rekke amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede, som de skal gifte seg med innen 90 dager for å få oppholdstillatelse.

Deavan Clegg (26) var med i både sesong en og to av «90 Day Fiancé: The Other Way», som er en spin-off av den populære serien.

26-åringen skulle i serien finne kjærligheten med Jihoon Lee (30) fra Sør-Korea.

Var ikke ekte

Paret forlovet seg, giftet seg og fikk barn sammen, men nå avslører Clegg at det TV-seerne fikk være vitne til, ikke var ekte.

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino er i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det går ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

«90 Day Fiancé»-stjerna skal ha svart fansen på en rekke spørsmål via Instagram, noe ScreenRant fikk med seg, og det er her avsløringene dukket opp.

Ifølge People har hun overfor fansen hevdet at måten serien ble produsert på, og måten hun valgte å portrettere forholdet på, ikke alltid speilet det virkelige livet.

En fan skal ha spurt om det lå et manus bak TV-forholdet deres.

- Noe var falskt. Noe var ekte. Sesong en … 96 prosent var falskt. I sesong to vil jeg si at 50 prosent av dramaet var ekte, svarte hun på spørsmålet.

Det tidligere realityparet møtte hverandre på en datingapp, og Lee fløy senere fra Sør-Korea til USA for å møte Clegg. Det tok ikke lang tid før de to ventet barn sammen.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

26-åringen innrømmer nå at hun aldri flyttet til Sør-Korea, slik serien skal ha gitt et bilde av i sesong en.

Etter hvert skal hun imidlertid ha flyttet, og paret fikk så sitt andre barn sammen.

- Gjorde alt for showet

Clegg forteller også mer om hvordan forholdet ble vist frem i serien, kontra hvordan det faktisk var.

- Hvis du vil at jeg skal være 100 prosent ærlig, jeg tror ikke det var noe romantisk i starten. Vi følte det slik begge to og vi har snakket om det flere ganger.

Videre skal hun ha forklart bakgrunnen for at de deltok - og fortsatte å være med.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Vi gjorde alt for showet fordi han hadde gjeld og jeg hadde medisinske regninger å betale. Da jeg flyttet dit sov vi aldri i samme seng og latet som for YouTube og for programmet.

26-åringen avslører samtidig at selv etter de bestemte seg for å gå hver til sitt, fortsatte de å delta i programmet.

Hun hadde egentlig tenkt til å reise tilbake til USA, men på grunn av covid ble det umulig.

På Instagram skal hun ha avslørt at de begge valgte å avslutte forholdet i november 2019, men at de likevel bestemte seg for fullføre sesongen til tross for bruddet.

NY KJÆRESTE: Deavan Clegg har fått ny kjæreste, som hun nå venter barn med. Foto: KCR/Shutterstock/NTB
NY KJÆRESTE: Deavan Clegg har fått ny kjæreste, som hun nå venter barn med. Foto: KCR/Shutterstock/NTB Vis mer

Clegg venter nå sitt tredje barn, denne gangen med sin nye kjæreste, Topher Park.

People skriver at de har tatt kontakt med TLC, men kanalen har så langt ikke kommentert saken. Lee har heller ikke kommentert påstandene til Clegg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer