Avslører 20 år gammel sexløgn

Sting er ikke like utholdende som ryktene skal ha det til.

SEXLØGN: Trudie Styler avslører at hun og Sting ikke har tantrisk sex i flere timer, slik som ryktene skal ha det til.  Foto: All Over Press
SEXLØGN: Trudie Styler avslører at hun og Sting ikke har tantrisk sex i flere timer, slik som ryktene skal ha det til. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For over 20 år siden startet ryktene om at popstjernen Sting (60) og kona Trudie Styler (57) kunne ha tantrisk sex i flere timer av gangen. Nå har Styler fått nok av sexryktet og avkrefter det i et nytt intervju med Daily Mail.

- Sting sa det for 21 år siden. Han har fylt 60 år, og det kommer nok til å følge ham til han dør, sier hun til avisen.

Ifølge Styler er ryktet et resultat av et fylleintervju, og hun skylder også på stjernen Bob Geldof.

- Det er Bob sin feil. Han og Sting ble intervjuet da de var fulle. Journalisten spurte hvor utholdende de var, og Geldof sa han var en treminutters-mann, men at Sting sikkert kunne holde på i mange timer fordi han trente yoga, sier Styler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk brudd på hodeskallen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer