HELT SLUTT: Deryck Whibley og Avril Lavignes forhold er definitivt over etter at hun har søkt om skilsmisse. Og nå kjemper hun for å slippe å betale penger til ektemannen etter skilsmissen.  Foto: All Over Press
HELT SLUTT: Deryck Whibley og Avril Lavignes forhold er definitivt over etter at hun har søkt om skilsmisse. Og nå kjemper hun for å slippe å betale penger til ektemannen etter skilsmissen. Foto: All Over PressVis mer

Avril Lavigne har søkt om skilsmisse

Avril Lavigne giftet seg da hun var for ung, ifølge venner.

SEHER.NO: Sangeren Avril Lavigne (24) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Deryck Whibley (29). I rettsdokumentene ber "Complicated"-sangeren om at eksmannen nektes underholdsbidrag, skriver People.

Standardfrasen "uforenlige forskjeller", oppgis som skilsmissegrunn i papirene som ble levert til retten i Los Angeles på fredag i forrige uke.

Avril Lavigne har vært gift med Whibley, som er musiker i gruppa "Sum 41" i tre år. Lavigne var bare 21 år da hun fikk ringen på fingeren. I forrige måned ble det kjent at paret hadde gått hver til sitt.

- Hun dumpet ham. Hun vil komme seg videre, uttalte en venn av paret da nyheten ble kjent.

En annen sa at:

- Hun giftet seg da hun var for ung og til slutt forsto hun det selv. Avril skjønte at hun trengte sitt eget liv, og har behov for å utforske ting uten ham.

Tidligere denne måneden ble Whibley sett med modellen og designeren Hanna Beth Merjos i Las Vegas.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt