Tom Cruise og Nicole Kidman:

- Avlyttet Kidman

I en ny bokbombe kommer det en rekke saftige påstander om Tom Cruise, Nicole Kidman og scientologikirken.

STERKE PÅSTANDER: I en ny bok kommer det blant annet påstander om at scientologisamfunnet avlyttet Nicole Kidmans telefon. Foto: Andrew Murray/REX/NTB
STERKE PÅSTANDER: I en ny bok kommer det blant annet påstander om at scientologisamfunnet avlyttet Nicole Kidmans telefon. Foto: Andrew Murray/REX/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-skuespiller Tom Cruise (60) har i en årrekke vært en av de mest kjente scientologene i verden, noe som har bidratt til flere diskusjoner og debatter.

I den nye boken «A Billion Years: My Escape From a Life In the Highest Ranks of Scientology», skrevet av Mike Rinder, kommer det nå fram en rekke oppsiktsvekkende, påståtte detaljer fra innsiden av scientologisamfunnet.

Forfatteren bak boken var tidligere menighetsformann i scientologikirken, og var en del av samfunnet fra han var barn. Han forlot trossamfunnet i 2007, da han var 52 år gammel.

Rinder kjente til Cruise, og kommer med mange påstander knyttet til skuespilleren - og hans tidligere kone Nicole Kidman (55).

Følte seg truet

Ifølge Page Six kommer det fram i boken at kirken, under ledelse av David Miscavige, skal ha følt seg truet av Kidmans innflytelse over Cruise, som er en av trosretningens mest kjente ansikt.

Tom Cruise skal ha begynt å trekke seg unna scientologi mens han filmet «Eyes Wide Shut» sammen med Kidman i 1997, i London, noe som skal ha skapt bekymring i kirken.

Ifølge boken skal Cruise blant annet ha ignorert at Miscavige ringte ham under innspillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.