Shawn Mendes:

Avlyste konsert etter legebesøk

21-åringen beklaget overfor fansen.

FOKUSERER PÅ HELSEN: Shawn Mendes (21) måtte avlyse konsert på grunn av sykdom. Foto: NTB scanpix
FOKUSERER PÅ HELSEN: Shawn Mendes (21) måtte avlyse konsert på grunn av sykdom. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det siste året har kanadiske Shawn Mendes (21) bemerket seg på stjernehimmelen, og låten «Senôrita», som han synger med Camila Cabello (22), toppet i sommer musikklister verden over.

Ungpikeidolet har funnet lykken med nevnte Cabello, og forrige helg mottok de sammen pris for låten under American Music Awards, etter en het opptreden under showet.

Betennelse i halsen

Lørdag kommer imidlertid Mendes med en dårlig nyhet på Twitter. Han beklager å måtte skuffe den brasilianske fansen, som hadde billetter til konserten i São Paulo samme kveld.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

- Jeg våknet opp å følte meg dårlig. Jeg dro til legen hvor jeg fant ut at jeg har strupebetennelse og bihulebetennelse, som har ført til hevelse på stemmebåndene mine, skriver han.

- Det knuser hjertet mitt å gjøre dette, men legene fortalte meg at jeg ikke kan opptre i kveld, ellers risikerer jeg langsiktig skade på stemmen min, fortsetter han.

Får støtte av fansen

Den populære artisten hadde fredag konsert i samme by. Tirsdag skal han etter planen opptre i Rio de Janeiro.

- Jeg elsker dere alle så mye, og jeg beklager av hele mitt hjerte da jeg skulle ønske jeg kunne stå på scenen i kveld. Jeg lover at jeg skal gjøre opp for det neste gang jeg er tilbake i Sør-Amerika, skriver han.

Fansen tar imidlertid beskjeden med fatning. De ønsker ham god bedring og forteller at de elsker ham.

- Ta det med ro, og ta vare på deg selv, skriver én.

- Vær så snill å ikke tro at din nåværende situasjon er din egen feil. Du er bare menneskelig, skriver en annen.

Stjernepar

Mendes og Cabello har vært svært private rundt forholdet etter at romanseryktene dukket opp i sommer. Kanadieren bekreftet imidlertid at han var i et forhold i september.

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du, sa han da.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Det kunne altså virke som om det var Cabello som ønsket å holde forholdet ute av offentlighetens lys. Noen dager senere utdypet hun i et intervju med Elle.

- Folk kan få lov til å spekulere, men samtidig så kommer vi til å leve våre egne liv, nyte det og falle for hverandre som om ingen andre ser på, sa hun.

Mendes er ikke den første artisten til å avlyse konsert på grunn av problemer med halsen. For kort tid siden gikk Ariana Grande ut på Instagram med en sørgelig nyhet til fansen. Hun skrev at hun slet med puste og at hun var i store smerter.

- Jeg kan dessverre ikke opptre i kveld, og jeg er så lei meg for det. Jeg er så opprørt, sa hun i midten av november.

LES OGSÅ: Snakker ut om drømmebryllupet