Avlyste bryllupsreisen på kort varsel

Robbie Williams og kona blir hjemme i Los Angeles.

FERSKT EKTEPAR: Robbie Williams og Ayda Field har vært sammen siden 2006. For to uker siden ble de mann og kone. Foto: All Over Press
FERSKT EKTEPAR: Robbie Williams og Ayda Field har vært sammen siden 2006. For to uker siden ble de mann og kone. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popartisten Robbie Williams (36) har ikke lagt skjul på at han liker å holde en lav profil i sitt eget hjem, etter at han flyttet til Los Angeles - og ser ikke ut til å ha forandret seg etter bryllupet til modellen Ayda Field (31) for to uker siden.

Etter mye hemmelighetskremmeri giftet paret seg i Robbies luksusvilla i Beverly Hills, og nå ser det ut til at også hvetebrødsdagene skal tilbringes på hjemmebane.

Ifølge The Sun har Robbie og Ayda bestemt seg for å avlyse planene om en bryllupsreise til en eksotisk destinasjon, for å unngå paparazzienes oppmerksomhet.

- De vil reise på en ordentlig bryllupsreise senere i år, når interessen for bryllupet deres har blitt mindre. Robbie ville ikke risikere å bli fotografert under den romantiske ferien, sier en kilde nær paret til avisa.

En annen grunn til den plutselige avlysningen skal være at paret ikke har hjerte til å dra fra sine åtte hundevalper.

Ayda er så glad i de små hundene at hun brukte dem som «brudepiker» på sin store dag.

- De vil være der hvor de føler seg mest hjemme - sammen med hundene sine, sier kilden til The Sun.

Det ferske ekteparet har foreløpig ikke kommentert avlysningen av bryllupsreisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er han en gift mann