«Farmen»-deltakerne 2020:

Avlyste bryllupet - ble med på «Farmen»

Dette er årets «Farmen»-deltakere.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 19 år er det lite som har blitt overlatt til tilfeldighetene når produksjonen av TV 2-suksessen «Farmen» har funnet sted. Det er det heller ikke i år, og nå er 14 nye håndplukkede nordmenn igjen klare for å sikre en vellykket «Farmen»-høst.

Til å fylle den ordinære versjonen av det veletablerte realityprogrammet, kan kanalen skilte med alt fra en anleggsarbeider, røykdykker og barnepleier, til lydterapeut og prest.

Innspillingen er lagt til Hønefoss, hvor deltakerne skal leve under tv-konseptets premisser. Det innebærer å drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden, før en vinner kåres etter nesten tre måneder.

Se og Hør tok en prat med årets utvalgte like før de flyttet inn på gården i slutten av juli. Under kan du lese mer om dem:

Kjetil Kirk (27)

 • Fra: Oslo
 • Bor: Oslo
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Brand manager

Kjetil Kirk er oppvokst på Oslos vestkant, og er ifølge ham selv ikke den typiske gårdsgutten. Det vil han imidlertid gjøre noe med nå, og vil bevise for det norske folk at det bor mer i de typiske «vestkantguttene».

- Jeg er i en periode i livet mitt der jeg trenger å klippe navlestrengen til alt det komfortable, og hoppe ut på dypt vann - som jeg føler dette er for mitt vedkommende. Jeg var klar for en utfordring, trenger en ny hverdag og er gira på å vise fram meg selv, sier han.

VESTKANTGUTT: Kjetil Kirk vil vise at det bor mer i vestkantgutter enn mange kanskje tror. Foto: Alex Iversen / TV 2
VESTKANTGUTT: Kjetil Kirk vil vise at det bor mer i vestkantgutter enn mange kanskje tror. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det er ikke så viktig for meg å oppnå kjendisstatus, for oppi hodet mitt er jeg allerede kjent. Dette fordi jeg jobber som frontfiguren til Russedress, og liker å tro at jeg kjenner alle fra 30 år og nedover i hele Norge, sier han.

I tillegg til at matsituasjonen vil by på utfordringer, er Kirk spent på hvordan det vil gå med hygiene-utfordringen.

SPENNENDE: Farmen kjendis-programleder Tiril Sjåstad Christiansen uttaler seg om den nye programlederkollegaen Mads Hansen i søsterprogrammet Farmen. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er veldig opptatt av å fikse meg - det ser du kanskje. Det å ikke kunne smøre seg med kremer når du har dusjet, eller bare det å ikke dusje i det hele tatt. Det skal bli fryktelig spennende, påpeker han.

Dette skal imidlertid ikke sette noen stopper for oppholdet, for 27-åringen har planer om å hente hjem seieren.

Jostein Grav (58)

 • Fra: Smedebøl
 • Bor: Hobøl
 • Sivilstatus: I et forhold
 • Yrke: Kennelvert

58 år gamle Jostein Grav hadde helt andre planer denne høsten, men ble i likhet med store deler av verden påvirket av coronaviruset. I fjor sommer gikk han ned på kne til kjæresten i romantiske Nice, og etter planen skulle de ha giftet seg nå i august.

Slik ble det altså ikke.

- Vi har vært sammen halvannet år, og skulle gifte oss nå. Vi måtte avlyse alt, så da sendte kjæresten min inn en søknad, og etter det har det gått slag i slag, forteller han.

AVLYSTE BRYLLUPET: Kennelvert Jostein Grav skulle ha giftet seg i august - i stedet er han med på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
AVLYSTE BRYLLUPET: Kennelvert Jostein Grav skulle ha giftet seg i august - i stedet er han med på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

I tillegg til å være kennelvert, har Grav mye brukbar erfaring med dyr i bagasjen. Dette ser han på som en fordel, og har tenkt til å holde kunnskapen for seg selv.

På gården kan det imidlertid bli heftig og gå en kule varmt om det er mange latsabber.

- Jeg kommer ikke overens med dem. Det er enkelte mennesketyper jeg har litt problemer med, blant andre de som er litt for blonde, som spiller for å slippe å gjøre noe. Men alle skal få en sjans, understreker han.

Karianne Vilde Wølner (26)

 • Fra: Drammen
 • Bor: Drammen
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Flyvertinne og boligstylist

Karianne Wilde Wølner kommer inn på gården med flere brukbare råd i sekken. Hun er nemlig bestevenninne med blogger og tv-profil Anniken Jørgensen, også kjent som «Annijor», som selv er med i årets kjendisversjon av programmet.

- Hun har sagt at jeg må være meg selv og prøve å unngå tvekamp. Jeg tror ikke hygiene-delen gikk helt opp for meg før jeg fikk beskjed fra henne, sier hun, og legger til at hun har øvd på tvekamp i forkant av deltakelsen.

GODE TIPS: Som venninna til Anniken Jørgensen har Karianne Vilde Wølner fått flere nyttige tips før gårdsoppholdet. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE TIPS: Som venninna til Anniken Jørgensen har Karianne Vilde Wølner fått flere nyttige tips før gårdsoppholdet. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

26-åringen ønsker å kjenne på den tøffe siden av hverdagen, få stå på egne bein og lære verdien av ting man tar for gitt.

Wølner forteller at hun ikke kommer overens med bedrevitere, og «typiske sære gubber med dårlig kvinnesyn».

- Da klikker det for meg, sier hun, og legger til at hun dog skal prøve å bli godt likt i gruppa, og ta med seg seieren hjem ved å være taktisk smart.

MÅTTE DROPPE FARMEN: Anniken Jørgensen røper at det var mistanke om hjernehinnebetennelse som gjorde at det ikke ble noe «Farmen kjendis»-opphold for hennes del. Reporter/video: Jonas S. Hammer / Mariann Habbestad / Dagbladet TV. Vis mer

Nils Kvalvik (39)

 • Fra: Karasjok
 • Bor: Lakselv
 • Sivilstatus: I et forhold
 • Yrke: Utrykningssjåfør og røykdykker

39-åringen fra Karasjok kan takke mora for at han nå har «sjekket inn» på «Farmen». Hun ga nemlig sønnen et ultimatum.

- Hun sa at enten må jeg være med på «Farmen», eller så må jeg bli predikant, forteller han, og fortsetter:

- Jeg er kristen, men ikke superkristen. Det er kanskje derfor jeg ikke valgte predikant.

MYE ERFARING: Nils Kvalvik fra Karasjok har mye erfaring som kan være nyttig på gården, og håper på mer tv-tid som følge av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
MYE ERFARING: Nils Kvalvik fra Karasjok har mye erfaring som kan være nyttig på gården, og håper på mer tv-tid som følge av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Ifølge forloveden kommer ikke Kvalvik overens med mennesker med sterkere meninger enn han, noe som kan bli spennende på gården. I tillegg stumpet han røyken bare få dager før han reiste inn på gården, etter 25 år.

39-åringen, som har erfaring med både jakt og fiske, forteller videre at han håper tv-deltakelsen kan føre noe med seg videre for ham.

- Jeg er jo en klovn, sier han lurt.

Inger Cecilie Grønnerød (47)

 • Fra: Halden
 • Bor: Halden
 • Sivilstatus: Gift
 • Yrke: Lektor i oppvekstfag og stallmester

Haldenser Inger Cecilie Grønnerød driver hestesenter og er mer gårdsvant enn andre deltakere, mener hun. Kunnskapen har hun ikke tenkt til å dele av seg med de andre deltakerne.

VIL BLI HØRT: Inger Cecilie Grønnerød vil gjerne få en høyere stemme etter tv-deltakelsen, men har planer om å ligge lavt den første tida. Foto: Alex Iversen / TV 2
VIL BLI HØRT: Inger Cecilie Grønnerød vil gjerne få en høyere stemme etter tv-deltakelsen, men har planer om å ligge lavt den første tida. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg har en del kompetanse jeg skal benytte meg av, hvor dyrevelferd naturligvis er i fokus. Hvis jeg stusser over noe de andre gjør feil, får jeg si at jeg har sett en dokumentar eller noe, sier hun lattermildt.

Den første tida vil hun kartlegge hvem de andre er, samtidig som hun ikke skal være seg selv.

- Jeg bruker å være en leder, men nå skal jeg ligge litt bakpå og ikke være så synlig som jeg ellers ville vært, forteller hun, og legger til at hun liker alle folk.

FARMEN: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis». Nå ser han tilbake på gårdsoppholdet, og har innsett at reality kanskje ikke er helt for ham. Video: Rød Løper / TV2 Vis mer

- Jeg synes det er spennende å lytte. Det jeg ikke liker er hvis noen skal overføre sine verdier på meg, for det gjør ikke jeg med andre, fortsetter hun.

Gjennom deltakelsen håper Grønnerød at hun vil få en tydeligere stemme i samfunnet, ettersom hun brenner for arbeidet sitt - å undervise barn med særskilte behov, der hester brukes i undervisningen.

Sanna Khursheed (32)

 • Fra: Stavanger
 • Bor: Oslo
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Siviløkonom

32 år gamle Sanna Khursheed mente i utgangspunktet at hun ikke hadde noe på «Farmen» å gjøre, og er usikker på om hun vil klare seg i elleve uker. Likevel er hun en av årets deltakere og håper å treffe noen som kan ta vare på henne på gården - mot at hun selvsagt gjør det samme tilbake.

- Jeg har aldri vært på gård før, og så bare litt på «Farmen» da Gaute Grøtta Grav var med for mange år siden, forteller hun.

FØRSTE GANG: Sanna Khursheed forteller at hun aldri har vært på gård, og gruer seg til hverdagen på «Farmen» uten de essensielle hygieneproduktene. Foto: Alex Iversen / TV 2
FØRSTE GANG: Sanna Khursheed forteller at hun aldri har vært på gård, og gruer seg til hverdagen på «Farmen» uten de essensielle hygieneproduktene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Hun er en av deltakerne som er «crazy» når det kommer til hygiene.

- Jeg må dusje hver kveld og alltid ha rent laken. Med en gang jeg føler meg svett så må jeg vaske meg. Jeg har en helt «insane» hudpleierutine både morgen og kveld. Den biten gruer jeg meg til, innrømmer hun.

32-åringen forteller at hun ikke kommer overens med dem som ikke ser at folk er forskjellige, og de som mener at sin måte er den eneste måten.

- Jeg er ikke glad i mannfolk som skal sette kvinner på plass. Da kommer jeg til å si fra.

En eventuell romanse på gården er hun heller ikke fremmed for, selv om hun ikke tror at det skjer.

Thor Haavik (26)

 • Fra: Bergen
 • Bor: Bergen
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Prest

Bergenseren Thor Haavik ble for bare kort tid siden utdannet prest. Han er klar for å tre inn i yrket, men først skal han altså reise 100 år tilbake i tid.

- Jeg har lyst til å få dype og nære vennskap, og framstå med integritet og jesus-likhet, forteller han.

26-åringen ønsker å fremme det kristne budskap, men er klar over at religion har vært grunnlag for diskusjon i «Farmen» tidligere.

VIL VELSIGNE: Thor Haavik er tydelig engasjert i troen, noe han ikke legger skjul på. Foto: Alex Iversen / TV 2
VIL VELSIGNE: Thor Haavik er tydelig engasjert i troen, noe han ikke legger skjul på. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det er noen utfordringer jeg står ovenfor nå. Jeg setter meg selv i en situasjon hvor jeg risikerer å dumme meg ut og skade det kristne budskapet, for det tror jeg virkelig man kan. Jeg håper jeg ikke gjør det, forklarer han, og fortsetter:

- Jeg er tydelig engasjert i troen og har et vinnende vesen. Jeg tror det er viktig å være var, og det er kjempeviktig å ha sosiale antenner. Jeg må tolke signaler hos folk.

Haavik forteller videre at når man vil dele det kristne budskap eller religion, så kan det få en motsatt effekt.

- Man blir litt frastøtt, nesten, fortsetter han, og legger til at han håper de kan ha god natt-velsignelse på tv-gården.

- Det å bli velsignet er en fin ting.

Sindre Nyeng (23)

 • Fra: Leksvik
 • Bor: Trondheim
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Student

Sindre Nyeng tror han er en av årets deltakere, delvis fordi han meldte seg på, men også fordi produksjonen liker den han er. Han er med for å vinne, og tror selv at han har den kunnskapen som kreves på gården.

- Jeg er flink til å lære, og føler meg fysisk godt rusta til det, sier han.

VIKTIG ERFARING: Sindre Nyeng sitter på mye brukbar erfaring å ta med seg på gården. Han er heller ikke fremmed for en romanse, men tror det er lettere å skape gode vennskap. Foto: Alex Iversen / TV 2
VIKTIG ERFARING: Sindre Nyeng sitter på mye brukbar erfaring å ta med seg på gården. Han er heller ikke fremmed for en romanse, men tror det er lettere å skape gode vennskap. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

I likhet med flere ovennevnte deltakere skal han ligge lavt i starten, ettersom han ser for seg å bli sett på som en sterk utfordrer. Han har nemlig gårdserfaring fra tidligere, hvor travhester har tatt mye av tida hans. Samtidig har han erfaring med slakt, jakt og fiske, i tillegg til at han kan melke.

På spørsmål om å finne kjærligheten på gården, svarer trønderen følgende:

- Jeg har jo tenkt at de har tatt meg med av den grunn, så jeg kan la den stå åpen. Jeg tror det er lettere å få et godt vennskap, men skal ikke utelukke noe.

Karianne Kopperstad (27)

 • Fra: Fosnavåg
 • Bor: Oslo
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Reisekonsulent for spesialturer

Karianne Kopperstad har hatt lyst til å realisere «Farmen»-drømmen hele livet, og synes derfor det er helt sinnssykt at hun nå skal være med.

Til vanlig tar crossfit mye av tida hennes, noe som er et godt grunnlag for den beinharde jobbinga som venter de kommende ukene. Hun har tenkt til å komme til topps ved å være seg selv, og spre glede.

OPPVOKST PÅ GÅRD: Karianne Kopperstad fra Fosnavåg er født og oppvokst på gård, og ser fram til å spre glede på skjermen. Hun er blant dem som skal gi alt for å vinne konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
OPPVOKST PÅ GÅRD: Karianne Kopperstad fra Fosnavåg er født og oppvokst på gård, og ser fram til å spre glede på skjermen. Hun er blant dem som skal gi alt for å vinne konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg har ikke noen vinnerplan, men skal være meg selv. Folk liker å være rundt meg, jeg har humor og liker å finne på sprell. Og når jeg eventuelt blir tatt ut i tvekamp skal jeg gi alt og komme tilbake, sier hun selvsikkert.

En fellesnevner for mange av årets deltakere er at de har relevant erfaring i bagasjen. Kopperstad er selv født og oppvokst på gård, og har tatt del i alt fra slåttarbeid til sauestell.

- Det er jo mer moderne tid nå, men jeg vet hvordan vi skal flytte dyr og sånn.

Hun har heller ikke tenkt til å avsløre kunnskapen sin overfor de andre - i hvert fall ikke til å begynne med.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

Lene Egeland Hogstad (44)

 • Fra: Kvanvik
 • Bor: Kvanvik
 • Sivilstatus: Gift
 • Yrke: Barnepleier

Hun sammenligner seg selv med Christine Koht, og håper på å få tildelt morsrollen på gården. Lene Egeland Hogstad fra Kvanvik har en kjolesamling bestående av 98 fargerike kjoler, og skal vi tro henne selv vil hennes fargerike personlighet også skinne gjennom tv-skjermen.

- Det at jeg er med i «Farmen» begynte med mine to voksne jenter. De har alltid vært litt flaue over meg, for jeg går alltid i fargerike klær og er med på alt. Siden de mente jeg burde søke, så gjorde jeg det, og her sitter jeg, sier hun lattermildt.

FARGERIK: Lene Egeland Hogstad vil forhandle om hvor mange kjoler hun kan få med seg inn på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
FARGERIK: Lene Egeland Hogstad vil forhandle om hvor mange kjoler hun kan få med seg inn på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Konkurransen blir beinhard, men 44-åringen tror hun har en gårdskjerring i seg, og skal gi alt.

- En utfordring blir de store dyra. Jeg har aldri tatt på ei ku og er ikke særlig glad i griser, forteller hun, og legger til:

- Derimot kan jeg mye annet som fiske, sette garn, sløye og slakte. Husmor-emne deluxe, mener hun.

Hogstad forteller at hun heller ikke blir overrasket hvis seerne får se henne gråte i løpet av gårdsoppholdet, ettersom hun tar til tårene hver dag, ifølge henne selv.

Tove Moss Lohne (35)

 • Fra: Bømlo
 • Bor: Sandnes
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Lydterapeut og kunstner

Det å få koble av fra en ellers hektisk hverdag er noe Tove Moss Lohne ser fram til når hun nå sjekker inn på gården. Til vanlig jobber hun som lydterapeut og kunstner, men nå vil hun kjenne på livet i gamle dager - på godt og vondt.

- Jeg vil lære om dyr, og så er dette en gyllen mulighet til å gå i seg selv, finne roen og oppdage nye sider, forteller hun.

Lohne forteller at hun trenger alenetid for å lade batteriene og finne balansen, og at hun tidligere har opplevd å bli satt i bås på grunn av yrket sitt.

VIL KOBLE AV: Tove Moss Lohne vil koble av fra en ellers hektisk hverdag. Hun vil også hjelpe de andre deltakerne til å finne ro og balanse. Foto: Alex Iversen / TV 2
VIL KOBLE AV: Tove Moss Lohne vil koble av fra en ellers hektisk hverdag. Hun vil også hjelpe de andre deltakerne til å finne ro og balanse. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Folk har en tendens til å se på meg som litt alternativ, men jeg opplever ikke at jeg er det selv. Jeg har valgt en litt utradisjonell retning, men jeg er jo et vanlig menneske likevel. Det er noe jeg kan kjenne på, hvis jeg ikke får tre fram som den personen jeg er.

Hun er også åpen for å ta med erfaringer fra jobblivet inn på gården.

- Hvis folk ønsker og er interesserte, så tenker jeg at vi kan gjøre øvelser så vi finner ro og balanse. Det er viktig å sette av tid.

Wiktoria Rønning (22)

 • Fra: Aurskog
 • Bor: Oslo
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Modell

Du husker kanskje 22-åringen fra tv? Hun har nemlig tidligere konkurrert i «Alle mot 1» på NRK, hvor hun stakk av med 50 000 kroner. Wiktoria Rønnings konkurranseinstinkt topper det meste, og selv om hun gleder seg til gårdsoppholdet, innrømmer hun at det er nettopp instinktet som gjør at hun er på «Farmen».

- Det er lett å si at man skal gjøre det sånn og sånn for å vinne, men så kommer man inn, og så blir det helt annerledes, sier hun.

MÅ LÆRE: Wiktoria Rønning skal gi alt for å vinne konkurransen. Hun forteller riktignok at hun må lære av de som allerede kan mye. Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅ LÆRE: Wiktoria Rønning skal gi alt for å vinne konkurransen. Hun forteller riktignok at hun må lære av de som allerede kan mye. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Det verste hun vet er mobbing, og i hverdagen brenner hun for at barn skal ha det bra.

I motsetning til flere ovennevnte deltakere tror hun derimot at hygienen ikke blir et problem.

- Sminke og hår er jeg aldri noe flink til uansett, så det tror jeg skal gå veldig bra, forklarer hun.

22-åringen, som forteller at hun har hatt en veldig gammeldags oppvekst i Aurskog, gruer seg til en eventuell kunnskapskonkurranse. Der tror hun nemlig at hun stiller blant de svakeste.

- Jeg må lære av dem som kan. Jeg håper det er kule folk og at vi blir en bra gjeng - det er primært det viktigste for å trives, legger hun til.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Daniel Viem Årsdal (30)

 • Fra: Steinkjer
 • Bor: Steinkjer
 • Sivilstatus: Singel
 • Yrke: Butikkmedarbeider

Daniel Viem Årsdal meldte seg egentlig på konkurransen fordi mora hadde gjort det. Det var riktignok bare sistnevnte som kom med, noe 30-åringen beskriver som «litt ironisk».

- Man kommer nok til å kjenne på savnet etter 2020, men det eneste jeg har sagt til meg selv er at jeg aldri skal trekke meg. Jeg sammenligner det veldig med da jeg var i militæret - du vet ikke hva du går til, men du kommer deg alltid gjennom det, sier han.

KLART MÅL: Daniel Viem Årsdal skal gjøre alt for å vinne, selv om det krever at han må sabotere for andre. Foto: Alex Iversen / TV 2
KLART MÅL: Daniel Viem Årsdal skal gjøre alt for å vinne, selv om det krever at han må sabotere for andre. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Årsdal forteller at han i bunn og grunn er med for å vinne, og at han har sett for seg flere måter å gjøre det på. Omsider har han imidlertid innsett at han må ta det som kommer - ettersom planen kommer til å endre seg etter hvem de andre deltakerne er.

- Jeg er klar på at jeg skal sabotere, men kommer til å se an hvem som er storbonde. Hvis personen ikke ligger an til å bli finalist, så gidder jeg ikke. Er det derimot en sterk konkurrent, så ryker kniven ja, sier han lurt.

Personer han ikke går overens med, er dem som ser på seg selv som verdens beste.

- Da sier jeg fra at nok er nok, sier han.

Hans sterkeste kort er at han alltid ser en sak fra to sider, og at han sjelden blir sint. Noen romanse vil vi neppe se ham innblandet i, om vi skal tro 30-åringen selv.

- Jeg er her for én ting, og det er for å vinne spillet. Alt med romanser og sånne ting ødelegger for min taktikk.

RØYK UT: Det var melkespann som tilslutt avgjorde hvem som måtte forlate gården i «Farmen Kjendis». Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Raymond Røskeland (36)

 • Fra: Osterøy
 • Bor: Røskeland
 • Sivilstatus: I et forhold
 • Yrke: Anleggsarbeider

Siste deltaker ut i år er den 36 år gamle anleggsarbeideren Raymond Røskeland. Han ble meldt på av kjæresten, men han så aldri for seg at han faktisk skulle bli valgt ut.

- Plutselig skulle jeg på sånn audition og tenkte at dette får jeg faen ikke til, men nå sitter jeg her, sier han.

Røskeland er ikke i tvil om at seerne får se temperamentet hans.

KLAR: 36 år gamle Raymond Røskeland håper han ikke møter noen feminine gutter på tv-gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
KLAR: 36 år gamle Raymond Røskeland håper han ikke møter noen feminine gutter på tv-gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg tror ikke «Farmen»-folka vet hva de har begitt seg ut på. Jeg håper folk oppfører seg, så slipper dere å se det, fortsetter han.

36-åringen har en klar formening om hva slags folk han ikke kommer overens med:

- Gutter som sminker seg. Sånne bærumsgreier. Petter Pilgaard er jo jævlig kul, men det er mange som ikke er det. Tida vil vise hvordan det blir på gården.

«Farmen» har premiere på TV 2 senere denne måneden.

LES OGSÅ: - Føler meg veldig privilegert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer