«Farmen»-deltakerne 2020:

Avlyste bryllupet - ble med på «Farmen»

Dette er årets «Farmen»-deltakere.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 19 år er det lite som har blitt overlatt til tilfeldighetene når produksjonen av TV 2-suksessen «Farmen» har funnet sted. Det er det heller ikke i år, og nå er 14 nye håndplukkede nordmenn igjen klare for å sikre en vellykket «Farmen»-høst.

Til å fylle den ordinære versjonen av det veletablerte realityprogrammet, kan kanalen skilte med alt fra en anleggsarbeider, røykdykker og barnepleier, til lydterapeut og prest.

Innspillingen er lagt til Hønefoss, hvor deltakerne skal leve under tv-konseptets premisser. Det innebærer å drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden, før en vinner kåres etter nesten tre måneder.

Se og Hør tok en prat med årets utvalgte like før de flyttet inn på gården i slutten av juli. Under kan du lese mer om dem:

Kjetil Kirk (27)

Fra: OsloBor: OsloSivilstatus: SingelYrke: Brand manager

Kjetil Kirk er oppvokst på Oslos vestkant, og er ifølge ham selv ikke den typiske gårdsgutten. Det vil han imidlertid gjøre noe med nå, og vil bevise for det norske folk at det bor mer i de typiske «vestkantguttene».

- Jeg er i en periode i livet mitt der jeg trenger å klippe navlestrengen til alt det komfortable, og hoppe ut på dypt vann - som jeg føler dette er for mitt vedkommende. Jeg var klar for en utfordring, trenger en ny hverdag og er gira på å vise fram meg selv, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer