Avlyser turné etter sammenbruddet

- Som dere alle vet at jeg et alvorlig sammenbrudd mellom desember og mars, sier Sinead O'Connor.

SYK: Sinead O'Connor skrev på sin hjemmeside at hun sliter med bipolar lidelse og at hun er for syk til å dra på turné.  Foto: All Over Press
SYK: Sinead O'Connor skrev på sin hjemmeside at hun sliter med bipolar lidelse og at hun er for syk til å dra på turné. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den irske sangeren Sinead O'Connor (45) er for syk til å gjennomføre sin planlagte turné og har avlyst alle konsertene. Stjernen har lenge vært åpen om sine psykiske problemer og forteller at det er plager som følge av bipolar lidelse som setter en stopper for turneen.

- Jeg må dessverre fortelle at jeg avlyser alle konserter dette året fordi jeg er dårlig som følge av bipolar lidelse, skriver Sinead på sin hjemmeside.


45-åringen har i årevis slit med psykiske problemer, men trodde hun var frisk nok til å turnere. Nå innrømmer hun at hun burde hørt på legen sin.

- Som dere alle vet at jeg et alvorlig sammenbrudd mellom desember og mars og legen min anbefalte meg å la være å turnere, men jeg ville ikke skuffe noen. Jeg var dum og ignorerte rådene hans og prøvde å være sterkere enn jeg er, skriver hun.


I 2003 fikk O’Connor diagnosen bipolar lidelse. Hun har blitt behandlet for depresjoner og har flere ganger prøvd å ta sitt eget liv. «Nothing compares 2 U»-sangeren har flere ganger skrevet desperate meldinger på Twitter der hun ber om hjelp for lidelsene.

I desember skapte hun overskrifter da hun giftet seg med internettkjæresten Barry Herridge som hun hadde kjent i tre måneder. Kun 18 dager etter bryllupet gikk paret hvert til sitt, men har senere funnet tilbake til hverandre.

Flere stjerner sliter med bipolar lidelse, blant annet Mel Gibson, Carrie Fisher og Catherine Zeta-Jones.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer