Avlyser sommershow etter billettsvikt

Knallværet i Sør-Norge sørger for at Jarl Goli må kansellere sitt sommershow i Stavern.

SVIKTET AV PUBLIKUM: Jarl Goli så frem til å spille «Med sex på bakrommet» for fulle hus på Hotel Wassilioff, men knallværet lokket heller publikum ut til kystidyllen i Stavern. Nå vil han saksøke værgudene, spøker han i en pressemelding.  Foto: Se og Hør
SVIKTET AV PUBLIKUM: Jarl Goli så frem til å spille «Med sex på bakrommet» for fulle hus på Hotel Wassilioff, men knallværet lokket heller publikum ut til kystidyllen i Stavern. Nå vil han saksøke værgudene, spøker han i en pressemelding. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller og TV-personlighet Jarl Goli (56) hadde denne uken premiere på sitt sommershow «Med sex på bakrommet» på Hotel Wassilioff i Stavern.

Men etter lørdagens forestilling er det permanent teppefall for forestillingen. Det bekrefter Goli i en pressemelding. Blant årsakene til kanselleringen er den siste tidens knallvær i Sør-Norge, som har ført til svikt i billettsalget.

«Etter en fullsatt premiere med et hjertevarmt og begeistret publikum, har forestillingen kjempet mot strålende sommervær og renskurte svaberg i den vestfoldske skjærgård», heter det i pressemeldingen.

Forestillingen skal ha fått negativ omtale i Østlandsposten, og Goli legger ikke skjul på at produksjonsmessige utfordringer i forkant av showet medførte at innholdet og potensialet i forestillingen ble mindre vellykket enn ønsket. Han understreker likevel at han ikke angrer på oppsetningen.

- Jeg er enormt stolt over forestillingen og aktørene - de har vist hvilke fantastiske krefter som bor i dem som både medmennesker og aktører på livets og fagets scene, uttaler Goli i pressemeldingen.

56-åringen, som også blir å se i TV2s «Skal vi danse» til høsten, presiserer videre at showet tar «sommerferie» fremfor varig sykemelding.

- Vi erkjenner rett og slett bare at selv om artistene stråler, så stråler sommersolen tidvis mer, og at ferietiden er en vanskelig tid å trekke folk innomhus. Nå lever forestillingen videre i nye former utover høsten og vinteren, og vi gleder oss enormt til å spille den for nye publikummere, erklærer han.

LES OGSÅ: Ble forlatt av moren som liten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer