Sylvester Stallone:

Avlyser skilsmissen

- De er begge ekstremt glade.

SAMMEN IGJEN: Sylvester Stallone og Jennifer Flavin er ikke klare for å gi opp ekteskapet enda likevel. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
SAMMEN IGJEN: Sylvester Stallone og Jennifer Flavin er ikke klare for å gi opp ekteskapet enda likevel. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mindre enn en måned siden ble det kjent at Sylvester Stallone (76) og kona Jennifer Flavin (54) skulle skilles etter hele 25 år som ektepar.

Det var Flavin som først leverte inn skilsmissepapirene, og kort tid senere uttalte Stallone følgende:

- Jeg elsker familien min. Vi adresserer disse personlige problemene vennskapelig og privat.

Duoen har døtrene Sophia (26), Sistine (24) og Scarlet (20) sammen.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Hintet om gjenforening

Nå melder derimot flere amerikanske medier at duoen har avlyst skilsmissen og funnet tilbake til hverandre.

- De bestemte seg for å møtes hjemme hvor de snakket sammen og klarte å finne ut av uoverensstemmelsene. De er begge ekstremt glade, forteller Stallones talsperson til Page Six fredag.

Videre skriver nettstedet at det har blitt sendt inn papirer for å stoppe skilsmissen ettersom paret jobber med å få forholdet til å fungere igjen.

People er også blant mediene som skriver om den hyggelige nyheten.

Gladmeldingen kommer få dager etter at «Rocky»-stjernen delte et bilde av seg selv og Flavin hånd i hånd på Instagram. Dette fikk mange til å spekulere på om han hintet om en gjenforening.

«Vidunderlig», stod det som tekst.

Slo tilbake på ryktene

Etter at bruddet ble kjent sist måned oppstod det blant annet rykter om at en rottweiler, ved navn Dwight, var den utløsende faktoren til at det ble slutt mellom dem.

76-åringen forelsket seg nemlig i en ny firbeint venn, som han hentet hjem den 6. august. Tanken var at Dwight skulle hjelpe til med å beskytte familien, men Flavin skal ha protestert.

Dette skal ha satt i gang en enorm krangel som dro opp mange andre problemer paret hadde feid under teppet. Og bare noen dager før Flavin søkte om skilsmisse, dukket det opp et bilde av Stallone som viste at han hadde dekket over tatoveringen av konas ansikt med bildet av en hund.

Disse ryktene satte derimot «Expendables»-stjernen en stopper for.

- Vi avsluttet ikke forholdet vårt over en så triviell krangel. Vi gikk bare i ulike retninger. Jeg har den største respekt for Jennifer. Jeg kommer alltid til å elske henne. Hun er en fantastisk kvinne. Det snilleste menneske jeg noensinne har truffet, fortalte han til TMZ sist måned, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: - Gjorde det riktige valget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer