Megan Fox:

Avlyser skilsmissen - etter fire år

Ekteskapet mellom Brian Austin Green og Megan Fox har visst endelig stabilisert seg.

FORTSETTER EKTESKAPET: De siste årene har ekteskapet mellom Megan Fox og Brian Austin Green gått mye opp og ned. Nå skal paret ha det bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix
FORTSETTER EKTESKAPET: De siste årene har ekteskapet mellom Megan Fox og Brian Austin Green gått mye opp og ned. Nå skal paret ha det bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2016 dukket skuespiller Megan Fox (32) opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas, til fansens store overraskelse.

Babynyheten kom som et sjokk for mange, ettersom det skjedde åtte måneder etter hun og ektemannen, «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (45), kunngjorde at de skulle skilles.

Kort tid etter ble det kjent at det faktisk var Green som er barnefaren, tross skilsmissen. Samme år dukket det imidlertid opp ubekreftede meldinger om at trebarnsforeldrene skulle holde sammen, og at skilsmissen skulle avblåses.

Trekker skilsmissesøknad

Nå, hele tre år setter, har Fox endelig søkt om å trekke søknaden om skilsmisse. Det kommer frem i dokumenter som The Blast har fått tak i.

Med andre ord ser det ut til at stjerneparet har jobbet iherdig for å redde ekteskapet, og ikke minst holde familien samlet de siste årene.

Duoen ble kjærester etter at de møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, da Megan bare var 18 år gammel. Seks år senere ble de smidd i Hymens lenker i en hemmelig seremoni på romantiske Hawaii.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer