Megan Fox:

Avlyser skilsmissen - etter fire år

Ekteskapet mellom Brian Austin Green og Megan Fox har visst endelig stabilisert seg.

FORTSETTER EKTESKAPET: De siste årene har ekteskapet mellom Megan Fox og Brian Austin Green gått mye opp og ned. Nå skal paret ha det bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix
FORTSETTER EKTESKAPET: De siste årene har ekteskapet mellom Megan Fox og Brian Austin Green gått mye opp og ned. Nå skal paret ha det bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2016 dukket skuespiller Megan Fox (32) opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas, til fansens store overraskelse.

Babynyheten kom som et sjokk for mange, ettersom det skjedde åtte måneder etter hun og ektemannen, «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (45), kunngjorde at de skulle skilles.

Kort tid etter ble det kjent at det faktisk var Green som er barnefaren, tross skilsmissen. Samme år dukket det imidlertid opp ubekreftede meldinger om at trebarnsforeldrene skulle holde sammen, og at skilsmissen skulle avblåses.

Trekker skilsmissesøknad

Nå, hele tre år setter, har Fox endelig søkt om å trekke søknaden om skilsmisse. Det kommer frem i dokumenter som The Blast har fått tak i.

Med andre ord ser det ut til at stjerneparet har jobbet iherdig for å redde ekteskapet, og ikke minst holde familien samlet de siste årene.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Duoen ble kjærester etter at de møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, da Megan bare var 18 år gammel. Seks år senere ble de smidd i Hymens lenker i en hemmelig seremoni på romantiske Hawaii.

Brøt forlovelsen

Forholdet har flere ganger vært utsatt for en rekke bruddrykter, og i 2015 kunngjorde duoen at de skulle skilles. Den gang ble de offisielle skilsmissepapirene lekket i pressen, og der ble «uforenlige forskjeller» lagt frem som begrunnelse for bruddet.

- Det er en klassisk Hollywood-historie om to mennesker på forskjellige steder i livet. Megan er en ettertraktet skuespiller og hun er ivrig etter å komme seg videre i karrieren. Brian vil ha mer av tiden hennes enn hun kan gi, sa en kilde til People.

Graviditeten med deres tredje barn skal derimot ha fått henne til å revurdere forholdet.

- Hun har forandret mening. Det var Megan som ville skilles, og Brian har gjort alt i sin makt for å overbevise henne om å ikke gjennomføre det, sa en kilde til UsWeekly i 2016.

Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt nemlig paret forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

DEN GANG DA: Megan og Brian i 2011. Nå skal paret ha det bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Megan og Brian i 2011. Nå skal paret ha det bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til UsMagazine den gang.

Bare et år senere var imidlertid modellen klar for giftemål.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til magasinet da.

I dag skal paret være mer lykkelig enn noensinne, og har barna Noah Shannon (6), Bodhi Ransom (5) og Journey River (2) sammen.

Se dette innlegget på Instagram

Happy Halloween🎃

Et innlegg delt av Megan Fox (@meganfox)

Innrømmet romansen

Megan Fox var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, da både menn og kvinner verden over siklet etter bildene av henne i «Transformers».

At 32-åringen hadde en god kjemi med skuespillerkollega Shia LaBeouf (32), hersket det aldri noen tvil om. Grunnet de romantiske scenene, tok det heller ikke lang tid før både fans og presse spekulerte heftig på om det hadde oppstått en romanse også utenfor settet.

De to stjernene holdt imidlertid kortene tett til brystet, og i takt med tiden opphørte romansefokuset. To år senere var sirkuset imidlertid i gang igjen - da LaBeouf og Fox spilte mot hverandre i oppfølgeren «Transformers 2».

Og i 2011 hintet LaBeouf om at det hadde vært en flørt på gang mellom ham og Fox under filminnspillingen. I november, ti år etter at ryktene oppstod, åpnet endelig Fox seg om det «alle» lurte på:

FLOTTE MENN: F.v: Megan Fox med skuespiller-kollega Shia LaBeouf, og til høyre med ektemannen Brian Austin Green. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE MENN: F.v: Megan Fox med skuespiller-kollega Shia LaBeouf, og til høyre med ektemannen Brian Austin Green. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var en romantisk relasjon mellom oss, det kan jeg bekrefte. Jeg er veldig glad i ham, og det har jeg aldri lagt skjul på - jeg er glad i ham, fortalte hun under en gjesteopptreden på «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ifølge CNN.

Selv om filmstjernen innrømmet at forholdet baserte seg på mer enn bare det vennskapelige, understreket hun at romansen ikke varte særlig lenge.

LES OGSÅ: - Sannheten er at de har problemer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer