Avlyser sin 8. skilsmisse

- Vi skylder oss selv og våre barn å fortsette å være dedikert til hverandre.

FORSONET PÅ BASEBALLKAMP?: Larry King og kona Shawn kom nylig begge på sønnens baseballkamp i Beverly Hills, der de diskuterte og klemte hverandre. Nå har paret funnet sammen igjen. Foto: All Over Press
FORSONET PÅ BASEBALLKAMP?: Larry King og kona Shawn kom nylig begge på sønnens baseballkamp i Beverly Hills, der de diskuterte og klemte hverandre. Nå har paret funnet sammen igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Larry King (76) har sjekket ut av hotellet han har oppholdt seg siden skilsmissen fra kona Shawn (50) ble kjent. Nå skal talkshowkongen ha flyttet hjem igjen til kona og barna.

- Vi elsker våre barn, vi elsker hverandre, vi elsker å være en familie, uttalte paret til E! tirsdag.

- Det er alt som har noe å si for oss. Vi skylder oss selv og våre barn å fortsette å være dedikert til hverandre. Vi vil takke våre venner for deres lojale kjærlighet og støtte, sa paret.

Etter 12 og et halvt års ekteskap søkte både Larry og kona om skilsmisse 14. april, etter rykter om utroskap fra dem begge.

Ryktene vil også ha det til at Larry hadde et forhold til sin kones søster, men begge har nektet for dette.

Larry og Shawn har sønnene Cannon (9) og Chance (11) sammen. CNN-stjernen har vært gift åtte ganger med sju forskjellige kvinner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Ikke engst deg, Larry dør snart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer