Linn Skåber

Avlyser show etter skade

Pådro seg skade fredag.

<strong>SKADET:</strong> Linn Skåber har skadet seg, og avlyser derfor forestillingen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SKADET: Linn Skåber har skadet seg, og avlyser derfor forestillingen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag formiddag kommer det frem i en mail at forestillingen «Sporvogn til begjær» med Linn Skåber (48) er avlyst.

- Linn Skåber fikk en skade i går som gjør at hun ikke kan spille. Vi håper og tror vi spiller igjen f.o.m førstkommende tirsdag, heter det i meldingen.

Til Se og Hør sier Skåber at det ikke er noe dramatisk som har foregått.

- Det var under forestilling i går. Jeg tråkket rett og slett skikkelig over. Jeg går jo rundt på høyhelte sko under forestillingen, og denne gangen gikk det ikke veien for meg. Jeg har heldigvis ikke fått noe brudd, sier hun.

- Jeg kan ikke gå

Videre forklarer skuespilleren at publikum skal ha sett benet hennes vokse underveis i gårsdagens forestilling.

- Det var skikkelig guffent. På Oslo Nye er det to scener, og på den ene sitter Anders Hatlo (som spiller i «De urørlige» journ. anm) i rullestol og på den andre blir det da meg med skinne på beinet nå, humrer hun, og fortsetter:

Klipp fra TVNorge-programmet "Brille": Linn Skåber snakker om et legebesøk der hun fikk vite at hun har fått aldersflekker. Dette reagerer hennes tidligere kjæreste Thomas Giertsen på. Vis mer

- Jeg måtte avlyse. Jeg kan ikke gå på det, og det er ikke noe alternativ for meg å sitte under forestillingen. Det er så mye trapper og gåing at det rett og slett ikke fungerer. Jeg har fått meg en fin skinne nå, og skal ligge rett ut i tre dager.

- Hvordan var det å måtte avlyse?

- Det har jeg aldri gjort før, så det er klart at det er merkelig. Men jeg vil være tilbake i fin form til tirsdag, og da kan jeg love skikkelig trøkk, sier Skåber bestemt.

Da forestillingen hadde premiere i slutten av januar, skrev Dagbladets anmelder at trianglet Linn Skåber, Nils Jørgen Kaalstad og Stine Fevik gjør en kraftinnsats i «Sporvogn til begjær».

Om alt går etter planen, er Skåber tilbake på scenen allerede tirsdag.

Fant drømmemannen

I 2014, etter lang tid som singel, fant den populære humordronningen Linn Skåber lykken med musiker Simon Malm (45), som blant annet er bassist i det norske bandet Babel Fish.

- Jeg er kjæreste med Simon, og jeg føler meg veldig heldig som har møtt ham, fortalte en lykkelig Linn til Se og Hør den gangen.

<strong>KJÆRESTER:</strong> Linn Skåber og Simon på rød løper sammen. Foto: Andreas Fadum
KJÆRESTER: Linn Skåber og Simon på rød løper sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I et intervju med magasinet KK i januar åpnet den tidligere «Nytt på nytt»-stjernen opp om blant annet den noe snodige måten paret møttes på, nemlig gjennom en venninne av Skåber - som Malm tidligere hadde datet.

- En god venninne hadde sett seg lei på at jeg datet folk som hun ikke syntes var noe kule. Så fortalte hun om en hun hadde datet selv. Han var den mest høflige, ordentlige og hyggelige personen hun visste om, sa 48-åringen og la:

- Jeg tenkte: «Ja vel?», men jeg dro og møtte ham, og det første han gjorde var å dra ut stolen for meg, og det har han fortsatt med.

Linn Skåber har mistet både moren Ragnhild og faren Willy. Hun fortalte åpenhjertig til KK at i kjæresten fant hun noe av det samme som foreldrene satte stor pris på hos hverandre, nemlig samtalene.

- Jeg har alltid lyst til å prate med Simon. Vi har snakket om tusen ting som aldri er blitt noe av. Vi har vært i Argentina og danset tango, og vi har sett løver i Afrika, men egentlig har vi ikke gjort en dritt.

- I Simon har jeg funnet en som det er fint å drømme sammen med.

LES OGSÅ: Mena holdt bruddet hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer