Avlyser opptreden på Norway Cup

- Veldig kjipt når sånt skjer, sier den søte artisten Sandra Lyng Haugen. Også en annen av åpningsshowets hovedattraksjoner har valgt å trekke seg.

SYKDOM: Sandra Lyng får ikke opptrådd på Norway Cup lørdag ettermiddag på grunn av sykdom. Her fra ELLEs sommerfest tidligere i sommer. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SYKDOM: Sandra Lyng får ikke opptrådd på Norway Cup lørdag ettermiddag på grunn av sykdom. Her fra ELLEs sommerfest tidligere i sommer. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Klokken 18 lørdag ettermiddag skulle Mosjøen-jenta Sandra Lyng Haugen (27) etter planen ha stått på scenen under åpningsshowet på Ekerbergsletta i forbindelse med Norway Cup.

Men på grunn av sykdom er 27-åringen nødt til å stå over den planlagte tilsteldningen.

Det skriver hun selv på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram:

«Er ikke helt i form i dag dessverre. Men skal prøve å komme meg opp av senga, for jeg har gledet meg VELDIG til å opptre på Norway Cup for @nrjnorge», skrev hun på formiddagen.

Et par timer senere kom beskjeden som alle Sandra-fans hadde fryktet:

«Æsj, hoster FOR mye og har for sår hals til å synge i dag på @norwaycup. Veldig kjipt når sånt skjer. Jeg hadde gledet meg! #Sjukling».Kort tid før konserten etter planen skal begynne kl 18 valgte også det finske tenåringsidolet Isac Elliot (13) å trekke seg.«På grunn av omstendigheter knyttet til Isacs crew , har han desseverre måtte melde avbud til kveldens konsert. Dette er alt vi vi har fått beskjed om inntil videre. Vi avventer eventuell mer informasjon», skriver Norway Cup-arrangøren i en pressemeling ifølge h-a.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer