Avlyser opptreden på Norway Cup

- Veldig kjipt når sånt skjer, sier den søte artisten Sandra Lyng Haugen. Også en annen av åpningsshowets hovedattraksjoner har valgt å trekke seg.

SYKDOM: Sandra Lyng får ikke opptrådd på Norway Cup lørdag ettermiddag på grunn av sykdom. Her fra ELLEs sommerfest tidligere i sommer. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SYKDOM: Sandra Lyng får ikke opptrådd på Norway Cup lørdag ettermiddag på grunn av sykdom. Her fra ELLEs sommerfest tidligere i sommer. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Klokken 18 lørdag ettermiddag skulle Mosjøen-jenta Sandra Lyng Haugen (27) etter planen ha stått på scenen under åpningsshowet på Ekerbergsletta i forbindelse med Norway Cup.

Men på grunn av sykdom er 27-åringen nødt til å stå over den planlagte tilsteldningen.

Det skriver hun selv på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram:

«Er ikke helt i form i dag dessverre. Men skal prøve å komme meg opp av senga, for jeg har gledet meg VELDIG til å opptre på Norway Cup for @nrjnorge», skrev hun på formiddagen.

Et par timer senere kom beskjeden som alle Sandra-fans hadde fryktet:

TRAKK SEG: Også tenåringsidolet Isac Elliot har valgt å trekke seg fra Norway Cup-showet lørdag. Foto: ALL OVER PRESS - Sweden
TRAKK SEG: Også tenåringsidolet Isac Elliot har valgt å trekke seg fra Norway Cup-showet lørdag. Foto: ALL OVER PRESS - Sweden Vis mer

«Æsj, hoster FOR mye og har for sår hals til å synge i dag på @norwaycup. Veldig kjipt når sånt skjer. Jeg hadde gledet meg! #Sjukling».

Kort tid før konserten etter planen skal begynne kl 18 valgte også det finske tenåringsidolet Isac Elliot (13) å trekke seg.

«På grunn av omstendigheter knyttet til Isacs crew , har han desseverre måtte melde avbud til kveldens konsert. Dette er alt vi vi har fått beskjed om inntil videre. Vi avventer eventuell mer informasjon», skriver Norway Cup-arrangøren i en pressemeling ifølge h-a.no.

Etter planen opptrer blant andre norske Adelén (17) og Omer Bhatti (29) i showet.

6. Sans, som arrangerer Norway Cups åpningskonsert, sier til Aftenposten.no at de ikke har fått mer informasjon enn at det skal være omstendigheter rundt én person i Elliots crew som gjør at konserten nå er avlyst.

- Den eneste informasjonen vi har fått er dette. Så har vi fått beskjed om at de vil komme med mer informasjon rundt dette i neste uke, sier pressekontakt Per Morten Bergh i 6. Sans til Aftenposten.no.

LES OGSÅ: Sandra Lyng skapte hysteri i Hollywood