Avlyser motevisning etter Dale Oens død

OL-kolleksjonen vil bli vist på et senere tidspunkt.

UTSATT: Alexander Dale Oen var en av idrettsutøverne på invitasjonen til motevisning fra Olympiatoppen. Andreas Thorkildsen og Kristina Vukicevic er også avbildet.   Foto: Olympiatoppen
UTSATT: Alexander Dale Oen var en av idrettsutøverne på invitasjonen til motevisning fra Olympiatoppen. Andreas Thorkildsen og Kristina Vukicevic er også avbildet. Foto: Olympiatoppen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag formiddag hadde Olympiatoppen invitert til visning av en ny OL-kolleksjon i samarbeid med Phenix og Moods of Norway.

Klærne skulle brukes av de norske OL- og Paralympics-troppene i London. Tirsdag ble det kjent at visningen var avlyst grunnet svømmeren Alexander Dale Oens tragiske dødsfall tirsdag.

Oen var en av modellene på bildet på invitasjonen sammen med OL-mester Andreas Thorkildsen og hekkeløperen Kristina Vukicevic.

- Grunnet gårdagens tragiske nyheter er OL-kolleksjonsvisningen i morgen naturligvis avlyst, skriver pressekontakt i Polhem PR, Mia Thorsø, i en e-post.

Visningen vil bli flyttet til et senere tidspunkt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Takk for minnene, du blir aldri glemt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer