Avlyser motevisning etter Dale Oens død

OL-kolleksjonen vil bli vist på et senere tidspunkt.

UTSATT: Alexander Dale Oen var en av idrettsutøverne på invitasjonen til motevisning fra Olympiatoppen. Andreas Thorkildsen og Kristina Vukicevic er også avbildet.   Foto: Olympiatoppen
UTSATT: Alexander Dale Oen var en av idrettsutøverne på invitasjonen til motevisning fra Olympiatoppen. Andreas Thorkildsen og Kristina Vukicevic er også avbildet. Foto: Olympiatoppen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag formiddag hadde Olympiatoppen invitert til visning av en ny OL-kolleksjon i samarbeid med Phenix og Moods of Norway.

Klærne skulle brukes av de norske OL- og Paralympics-troppene i London. Tirsdag ble det kjent at visningen var avlyst grunnet svømmeren Alexander Dale Oens tragiske dødsfall tirsdag.

Oen var en av modellene på bildet på invitasjonen sammen med OL-mester Andreas Thorkildsen og hekkeløperen Kristina Vukicevic.

- Grunnet gårdagens tragiske nyheter er OL-kolleksjonsvisningen i morgen naturligvis avlyst, skriver pressekontakt i Polhem PR, Mia Thorsø, i en e-post.

Visningen vil bli flyttet til et senere tidspunkt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Takk for minnene, du blir aldri glemt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer