Avlyser konserter på grunn av angst

George Michael har avlyst en rekke konserter for å få hjelp.

SLITER MED ANGST: George Michael innrømmet at han sliter med angst og at det er grunnen til at konsertene blir avlyst. Foto: FameFlynet
SLITER MED ANGST: George Michael innrømmet at han sliter med angst og at det er grunnen til at konsertene blir avlyst. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: George Michael har nylig lagt ut igjen på «The Symphonica»-turneen sin, etter at den plutselig ble avlyst i november i fjor da popstjernen ble syk.

Sangeren opptrådte også under avslutningsseremonien til OL i London i sommer. 

Etter en konsert i London nylig, annonserte den britiske sangeren at hele hans Australia-turne er avlyst. Han vil derimot fremdeles fullføre konsertplanene i Storbritannia.

- Jeg har i dag annonsert kanselleringen av konsertene mine i Australia. Det knuser hjertet mitt, skrev George Michael i en pressemelding.

Videre innrømmer sangeren at han sliter med angst.

- Uheldigvis undervurderte jeg hvor vanskelig dette året ville bli. Jeg tok feil i å tro at jeg kunne jobbe meg gjennom angsten som har plaget meg siden jeg forlot Østerrike i desember.

Michael skal nå få profesjonell hjelp etter at turneen i Storbritannia er ferdig, og håper og snart være tilbake til sitt gamle jeg.

- Det eneste som gjenstår er å si unnskyld til alle mine australske fans og iherdig love at så fort jeg har fullført disse showene i Storbritannia og blitt helt frisk, vil jeg komme tilbake og gjennomføre konsertene.

Michael hadde gjennomført 46 av planlagte 65 konserter da han måtte si stopp.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Skiftet dialekt etter koma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer