Avlyser konserter etter hundens død

Nedturen fortsetter for knust Miley Cyrus etter at hun mistet sin kjære venn.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag avlyste Miley Cyrus (21) sin konsert i den amerikanske byen Charlotte. Kun 30 minutter før konserten skulle starte fikk fansen beskjed om at idolet ikke ville vise seg på scenen.

Miley skal, ifølge TMZ, ha fått influensa og så seg nødt til å avlyse.

Dette er nok en nedtur for 21-åringen som de siste dagene har vært sterkt preget etter at hun mistet hunden sin Floyd.

Miley har fått mye oppmerksomhet for sitt superfrekke sceneshow der hun danser rundt i minimale antrekk og promoterer marihuana, men har under sine siste opptredener ikke klart å holde tårene tilbake.

Se Miley Cyrus bryte ut i gråt i videoen over.

Deprimert etter hundens død

På Twitter har Miley delt sorgen med fansen og det er helt tydelig at sangeren går gjennom en tøff tid etter tapet av sin hårete venn.

- Jeg er ulykkelig, har hun flere ganger skrevet på Twitter.

- Dere skjønner ikke at han ikke er på et bedre sted. Det beste stedet han kunne være var sammen med meg og jeg elsket ham mer enn noe annet.

- Jeg trodde ikke dagen kunne bli verre enn gårsdagen eller dagen før…så våknet jeg i dag.

MISTET HUNDEN: 1. april døde Mileys elskede hund Floyd.  Foto: Stella Pictures
MISTET HUNDEN: 1. april døde Mileys elskede hund Floyd. Foto: Stella Pictures Vis mer

Trøster seg med ny valp

«Wrecking Ball»-stjernen er også «mor» til hundene Ziggy, Happy, Mary Jane og Penny Lane. For å komme seg etter å ha mistet sin firbente venn har Miley fått et nytt kjæledyr - valpen Moonie.

- Mamma visste at hjertet mitt var knust og jeg våknet opp til kyss fra Moonie, skrev sangeren på Twitter og delte et bilde av den søte valpen.

TRIST: Miley var tydelig lei seg da hun forlot hotellet med sin nye valp i New York lørdag.  Foto:  Splash News/ All Over Press
TRIST: Miley var tydelig lei seg da hun forlot hotellet med sin nye valp i New York lørdag. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Jeg er tynget av ulike følelser. Jeg elsker å ha lille Monnie og Mary Jane som koser med meg, men jeg er ikke sikker på om jeg er klar for å elske igjen, skrev hun på Twitter på lørdag.

LES OGSÅ: Toppløst Mileybilde lekket på nett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer