Avlyser konsert på grunn av sykdom

- Det viktigste nå er at han får ro og hvile...

INFLUENSALIKNENDE SYMPTOMER: Alexander Rybak har fått influenseliknende symptomer, og måtte derfor avlyse sin planlagte konsert i Sverige på søndag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
INFLUENSALIKNENDE SYMPTOMER: Alexander Rybak har fått influenseliknende symptomer, og måtte derfor avlyse sin planlagte konsert i Sverige på søndag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Det var planlagt at Alexander Rybak (24) skulle opptre under et TV show på Liseberg i Sverige  søndag kveld. Men nå er det avlyst, grunnet sykdom.

- Alexander har hatt influensaliknende symptomer de siste dagene, og det har satt seg på stemmen. Derfor har vi valgt å avlyse hans opptreden på Liseberg. Det viktigste nå er at han får ro og hvile, forteller Rybaks pressetalsmann Kjell Aril Tiltnes til VG Nett.

Dette er ikke den eneste konserten med Rybak som blir avlyst i dag. Torsdag var det planlagt at Alexander Rybakk og Didrik Solli-Tangen skulle ha konsert i Skien. I dag ble også den avlyst. Men denne gangen hadde det ikke med Rybak å gjøre.

- Det er den svenske arrangøren Met entertainment som ikke har klart å ordne finansieringen i tide, sier produksjons- og markedsansvarlig Kjertsi Tubaas i Forsvaret til Varden.

Det må være ganske ubeleilig for MGP-stjernen å bli syk nå. Denne uke lanserer han nemlig sitt andre album, som har fått navnet «No Boundaries» - som ble slaktet av kritikerne. Men nettopp det bryr ikke Rybak seg stort om.

- Jeg har ikke laget et album for å tilfredsstille anmelderne. Hvis jeg ville kunne jeg laget et album som fikk terningkast seks. Det vet jeg hvordan jeg lager, sier han, og sikter til sekseren han fikk av VG for «Fairytales», sa Rybak til Seher.no

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brakk fingeren på seg selv