Avlyser konsert etter protester

Chris Brown er ikke tilgitt av sine kvinnelige fans - selv om Rihanna har gjort det.

AVLYSTE KONSERT: Det er ikke bare konserten i Sør-Amerika Chris Brown har avlyst denne vinteren. 17. november holdt han konsert i Oslo Spektrum, og planen var at han skulle ha ekstrakonsert samme sted dagen etter. Men det skjedde ikke. Her fra Oslo-konse Foto: FameFlynet Norway
AVLYSTE KONSERT: Det er ikke bare konserten i Sør-Amerika Chris Brown har avlyst denne vinteren. 17. november holdt han konsert i Oslo Spektrum, og planen var at han skulle ha ekstrakonsert samme sted dagen etter. Men det skjedde ikke. Her fra Oslo-konse Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er vel få som ikke har fått med seg sjokkbildene av en mørbanket Rihanna (24) fra 2009.

Nå fire år senere har superstjernen tilgitt sin voldelige ekskjæreste Chris Brown (23), og paret er i disse dager i ferd med å finne tilbake til hverandre - til tross for at hip hop-kongen Jay-Z (42) advarer sin unge kollega mot noensinne å legge hendene sine på den vakre 24-åringen igjen.

Men det er ikke bare «Hova» som er skeptisk til forholdet.

2.juledag skulle den unge rapperen ha holdt en konsert i Guyana i Sør-Amerika, men på grunn av kraftige protester fra en lokal organisasjon, som har hovedfokus på vold mot kvinner, har Brown nå avlyst konserten.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Ifølge nettstedet RadarOnline kom konsertpromotørene med en pressemelding torsdag denne uken, hvor de forklarer at Brown har valgt å avlyse konserten på grunn av ubehaget han føler som følge av protestene.

Det er forøvrig ikke første gang denne vinteren at Chris Brown avlyser en opptreden. 18. november skulle han ha holdt ekstrakonsert i Oslo Spektrum, men avlyste på grunn av dobbeltbooking.

Enda et bevis for at «Diamonds»-stjernen har tilgitt sin voldelige ekskjæresten kan man høre på hennes nyeste album «Unapologetic». Der synger nemlig Rihanna og Brown sammen på låta «Nobody's business»:

«You'll always be mine, sing it to the world
Always be my boy, always be my girl
Nobody's business, aint nobody's business
Aint nobody's business, aint nobody's business
But mine and my baby»


Og med det har paret indirekte stadfestet at det ikke er noen andres «business» hva voldsepisoden angår...
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Chris Brown droppet Oslo for å gjøre dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer