Ariana Grande:

Avlyser hyllest til terrorofre i siste liten

Superstjernen skulle opprinnelig hylle ofrene etter Manchester-terroren under BRIT Aawards.

RØRT: Superstjernen Ariana Grande holdt i fjor en konsert for å hylle ofrene etter Manchester-terroren. Foto: NTB Scanpix
RØRT: Superstjernen Ariana Grande holdt i fjor en konsert for å hylle ofrene etter Manchester-terroren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Superstjernen Ariana Grande (24) har bestemt seg for å droppe sin opptreden under kveldens BRIT Awards.

Ifølge Mirror har det lenge vært planlagt at 24-åringen skulle opptre med en hyllest til de pårørte og ofrene etter det grusomme terrorangrepet i Manchester, som fant sted 22. mai i fjor.

Managementet til superstjernen skal ha kontaktet de arrangementansvarlige for prisutdelingen bare 24 timer før det store showet. Bakgrunnen er at Ariana ikke rekker kveldens opptreden.

Ifølge det britiske nettstedet er de ansvarlige for BRIT Awards rasende, og de jobber på full spreng for å få tak i en erstatter for Ariana.

- Det var absolutt helt kaos når de ringte og fortalte at Ariana ikke kunne opptre. Det er omtrent umulig å få tak i noen som kan overta plassen hennes, som er så sentralt i showet, forteller en kilde til nettstedet.

Tårevåt hyllest

Mirror kunne avsløre hvordan de arrangementansvarlige hadde planlagt en tårefull hyllest til de pårørende etter Manchester-terroren. Navnene på de 22 menneskene som omkom i tragedien skulle vises under opptredenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer