Coronaviruset:

Avlyser fest

Alle premiere- og finalefester avlyses grunnet coronaviruset.

AVLYST: «Farmen kjendis» er bare et av programmene som rammes av de nye tiltakene, der en rekke premiere- og finalefester avlyses. Foto: Morten Eik
AVLYST: «Farmen kjendis» er bare et av programmene som rammes av de nye tiltakene, der en rekke premiere- og finalefester avlyses. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mye omtalte coronaviruset har gått som en farsott verden over den siste tida. Den siste uka har det også tatt av i Norge, og Folkehelseinstituttet har nå kommet med anbefalinger om at arrangementer med mer enn 500 deltakere avlyses eller utsettes.

Sykdommen ble oppdaget i industribyen Wuhan i Kina, og har siden den gang spredt seg til store deler av verden.

Tidligere denne uka kunne Dagbladet melde at en rekke store mediehus i Norge gjorde endringer i innspillinger med publikum i salen, der de nå vil foregå uten.

Nå er det også blitt bestemt at alle premiere- og finalefester avlyses, noe som rammer noen av storfavorittene innen norsk reality-tv.

«Farmen kjendis», som har rullet over tv-skjermene siden slutten av februar, er blant dem som nå har valgt å avlyse finalefesten - som var planlagt å skje i Oslo 29. mars.

- Dette er et arrangement som ville samlet opp mot eller over 100 mennesker, og det er derfor helt naturlig at dette nå avlyses, sier Jan-Petter Dahl, pressesjef i TV 2 til Dagbladet.

Avlyser

På TVNorge har programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» vært en stor del av vårens tv-underholdning, men også deres finalefest er nå blitt avlyst. Det samme gjelder premierefesten for «Ex on the Beach».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer