<strong>BRANN:</strong> Richard Bransons eksklusive villa på Necker Island brant til grunnen, så nå må Cheryl og Ashley Cole finne et annet sted å feriere.  Foto: All Over Press
BRANN: Richard Bransons eksklusive villa på Necker Island brant til grunnen, så nå må Cheryl og Ashley Cole finne et annet sted å feriere. Foto: All Over Press Vis mer

Avlyser ferien på grunn av brann

Cheryl og Ashleys kjærlighetsreise gikk opp i røyk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fotballstjernen Ashley Cole gjør for tiden alt han kan for å vinne tilbake sin eks-kone - popartisten Cheryl Cole (28), etter at de i 2010 skilte lag på grunn av en rekke påståtte utroskapskandaler fra hans side.

I løpet av de neste ukene planla paret en romantisk ferietur til milliardæren sir Richard Bransons karibiske ferieparadis, men måtte forandre planene da den eksklusive villaen tok fyr tidligere denne måneden.

- Cheryl og Ashley skulle på ferie til Necker Island, men det er jo selvfølgelig utelukket nå. De har heldigvis andre steder de kan legge den romantiske ferieturen til, som bare blir en kort tur på grunn av Ashleys fotballforpliktelser, sier en kilde til The Sun.

Paret, som har en svært turbulent historie sammen, giftet seg i 2006 og skilte seg etter fire år. Etter skilsmissen har de vært av og på flere ganger, men nå ser det altså ut til at kjærligheten igjen smiler for det britiske kjendisparet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Giftet seg i Italia

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer