Storm Pedersen:

Avlyser ferie etter hjemmeulykke

- Jeg var litt stressa og skulle på trening, og så endte jeg plutselig opp på legevakten i stedet, sier TV-profilen til Seoghør.no.

UHELDIG: Storm Pedersen (36) startet uken med en tur på legevakten. Nå har han sett seg nødt til å avlyse ferietur til Ibiza. Foto: Privat
UHELDIG: Storm Pedersen (36) startet uken med en tur på legevakten. Nå har han sett seg nødt til å avlyse ferietur til Ibiza. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Storm Pedersen, en av landets definitive moteprofiler, fikk en litt spesiell start på dagen da han skulle pakke treningstøy mandag.

- Jeg var litt stressa og skulle på trening, og så endte jeg plutselig opp på legevakten i stedet, forklarer stylisten - som blant annet er kjent fra TV3-serien «Top Model», til Seoghør.no.

Storm kjørte venstre lilletå rett inn i en jernstol - såpass hardt at smertene ikke kom alene. Han oppdaget nemlig fort at den så annerledes ut.

- Jeg ser at den står i vinkel. Den hadde brukket og sto rett ut. Det går bra med meg, altså. Idiotulykke, sier han og flirer.

HOLDER SENGEN: - Jeg avlyser mest sannsynlig ferien, for jeg vet ikke om jeg gidder å humpe meg rundt på strender i Ibiza, sier Storm Pedersen, som foreløpig holder senga. Foto: Privat
HOLDER SENGEN: - Jeg avlyser mest sannsynlig ferien, for jeg vet ikke om jeg gidder å humpe meg rundt på strender i Ibiza, sier Storm Pedersen, som foreløpig holder senga. Foto: Privat Vis mer

Ferie i fare

Ulykken fant sted bare fire dager før en planlagt tur til Ibiza. Dermed ser det mørkt ut for ferieplanene.

- Jeg avlyser mest sannsynlig ferien. Jeg vet ikke om jeg orker å halte meg gjennom Ibiza. Da kan jeg heller ta ferien senere, det er ikke noe stress, sier han optimistisk.

- Vennene mine fra New York holder et veldig høyt tempo med båtliv, strandfester og så videre. Jeg hater å være en begrensning for andre, og jeg er ikke den som ligger stille under en palme og lytter til pusten. Jeg vet at det hadde blitt mye styr, forklarer stylisten.

- Det tar vel en tre-ukers tid før det gror, så det er ikke krise. Den er ikke ødelagt, men litt redusert.

Kvittet seg med alt

Storm Pedersen har gjort seg opp et navn som stylist og blogger, og har blitt et kjent fjes gjennom TV-programmer som «Top Model» og «MasterChef».

Han har jobbet som stylist og make-up artist for kjendiser og fotoshoots i en årrekke, og er kjent for sin særegne klesstil og sine mange tatoveringer.

I fjor bestemte motebloggeren for å kvitte seg med alt han eier av sko, klær, interiørartikler og andre eiendeler. Det avslørte han i et innlegg på sin egen blogg.

Storm opprettet en Facebook-gruppe med navnet «Jeg selger alt jeg eier», som på kort tid fikk flere hundre interesserte.

Det var en pilgrimsreise i Spania for 12 år siden som fikk ham til å endre synet på materialisme.

- Samfunnet er jo bygget opp på at vi aldri blir fornøyde og stadig vil ha flere ting. Det er jeg lei av, og jeg vil bruke min tid og energi på andre ting som jeg synes er viktigere, som for eksempel venner og opplevelser sammen med dem, sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Lothepus ler av dating-tjeneste med «kjendisfunksjon»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer