AVLYSER: Kelly Clarkson og forloveden Brandon Blackstock avlyser det planlagte høstbryllupet. Paret skal nå ha bestemt seg for å reise bort for å gifte seg. Foto: Getty Images for ACM/Getty Images/All Over Press
AVLYSER: Kelly Clarkson og forloveden Brandon Blackstock avlyser det planlagte høstbryllupet. Paret skal nå ha bestemt seg for å reise bort for å gifte seg. Foto: Getty Images for ACM/Getty Images/All Over PressVis mer

Avlyser drømmebryllupet

Popstjernen Kelly Clarkson ombestemte seg etter at invitasjonene var sendt ut.

SEOGHØR.NO:   Popstjernen Kelly Clarkson (31) og kjæresten Brandon Blackstock forlovet seg i desember 2012 og har siden da planlagt et storslagent bryllup.

Nå har derimot sangeren ombestemt seg, på grunn av alt stresset med å planlegge den store dagen. Isteden vil paret kun ha en liten seremoni med de nærmeste tilstede.

- Vi ble bare rett og slett overveldet av alle avgjørelsene som skulle tas, forteller Kelly til nettstedet People ifølge Contactmusic.com.

- Jeg har et julealbum som er på vei, holder på med mye PR-greier, vi har to barn som nettopp har startet på skolen og Brandon har fått tak i en av de største artistene innen countrymusikk i Blake Shelton. Så vi flyr alle veier begge to, fortsettere sangeren.

Clarkson forteller nettstedet at paret har sendt gjestene et brev der det står: «Tusen takk for forståelsen, men det kommer bare til å være Brandon og meg, hans to barn og presten».

Paret har likevel planer om en liten fest, selvom det ikke blir det samme som et stort bryllup.

- En venn av oss skal holde en fest for oss siden vi snart er ferdig med oppussingen av huset. Derfor har han bedt inn til en stor fest med alle vennene som egentlig skulle komme til bryllupet, forteller Kelly til nettstedet.

Dette blir Clarksons første ekteskap, mens Blackstock har vært gift én gang tidligere og har to barn fra det ekteskapet.

Blackstock er sønn av Clarksons manager Narvel Blackstock, og stesønnen til Reba McEntire (57), kjent fra TV-serien «Reba».

I 2003 var forøvrig Clarkson med som deltaker i World Idol - hvor vinnere fra «Idol» verden over møttes i London - men ble slått av vårt eget sangidol Kurt Nilsen (34).

LES OGSÅ:   Kelly Clarkson er forlovet