Demi Lovato:

- Avlyser deler av turnéen

Det kan se ut til at artisten blir lenge på rehab.

AVLYSER KONSERTER: Artisten Demi Lovato blir sansynligvis lenge på rehabilitering. Hun har avlyst konserter langt ut i september. Foto: NTB Scanpix
AVLYSER KONSERTER: Artisten Demi Lovato blir sansynligvis lenge på rehabilitering. Hun har avlyst konserter langt ut i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag ble Demi Lovato (25) skrevet ut fra sykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Ifølge TMZ tok den berømte stjernen, som i juni sto på scenen i Oslo, privatfly direkte til et rehabiliteringssenter som ligger utenfor California.

Hun har enten funnet seg godt til rette, eller funnet ut av at hun trenger lengre tid på rehabilitering. Det kan i alle fall se ut til at hun blir der en god stund.

Dropper konserter

Datoene Demi skulle spille i Mexico og Sør-Amerika, har ifølge TMZ blitt strøket fra turnélista. 20. og 22. september skulle «Tell Me You Love Me»-turnéen vært i Mexico.

Datoene ble strøket fra lista kort tid etter Demi kom til rehabilitering.

Hasteinnlagt

Det var i starten av juli at den unge artisten hastet til sykehuset etter det som ble antatt å være en heroinoverdose.

Ifølge TMZ ble artisten hentet av ambulanse i sitt hjem i Hollywood Hills. Tilstanden hennes var da foreløpig ukjent.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Åpen om avhengigheten

I starten av august åpnet artisten seg for første gang om sykehusinnleggelsen.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun i et lengre innlegg på Instagram.

Det har fremdeles ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at 25-åringen ble sendt til sykehus.

Men med tanke på at hun i Instagram-innlegget omtaler rusavhengigheten, er det at hun hadde tatt en overdose sannsynlig.

Mye narkotika

Artisten som har låter som blant annet «Sorry Not Sorry» og «Stone Cold», har hatt et liv preget av store mengder narkotika.

Som tenåring jobbet hun for Disney Channel, og det var på denne tiden hun prøvde kokain for første gang.

Den gang var hun å se i suksessen «Camp Rock», som på mange måter åpnet flere dører for henne. Hun fikk blant annet sitt eget humorprogram, og presset på den da 17 år gamle jenta ble bare større.

- Jeg var redd, for moren min hadde alltid fortalt meg at hjertet kunne sprenge hvis man tok det. Men jeg gjorde det likevel, og jeg elsket det første gang jeg tok det, har hun tidligere fortalt til Billboard.

ELSKER SEG SELV: Demi Lovato fortalte på Ellen DeGeneres at hun er ferdig med å bry seg om hva folk måtte mene om bildene hun poster i sosiale medier. Video: Biler med tillatelse fra TV3 Vis mer Vis mer

Smuglet kokain

Det er ikke uten grunn at antagelsen til innleggelsen er overdose av kokain. I et intervju med Access Hollywood i 2013, fortalte hun åpent om bruk av det narkotiske stoffet.

- Jeg kunne ikke gå mer enn 30 minutter til én time uten kokain, jeg tok det med meg på fly, fortalte hun den gang, og utdypet:

- Jeg smuglet det, ventet til alle på første klasse hadde sovnet og tok det der og da. Jeg kunne ta det med på toalettet og gjøre det der.

Sangeren har også slitt mye med alkohol. Hun har tidligere uttalt at hun trodde at hun skulle være død før hun fylte 21.

- Det er viktig å jobbe med min fysiske helse, men også min mentale helse. Jeg går i terapi to ganger i uka, jeg går på medisiner, på AA-møter og jeg jobber hardt i treningsstudio. Det handler om prioriteringer, delte hun med US Weekly i fjor høst.

LES OGSÅ: «Friends»-stjernen hastet til sykehus for operasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer