SLUTT: Boris Becker og Alessandra Meyer-Wölden går hver til sitt. Foto: Stella
SLUTT: Boris Becker og Alessandra Meyer-Wölden går hver til sitt. Foto: StellaVis mer

Avlyser bryllupet

Tennis-stjernen og hans 15 år yngre kjæreste bryter forlovelsen.

LOS ANGELES (Seher.no): Bare tre måneder etter at tennislegenden Boris Becker (40) forlovet seg med kjæresten Alessandra Meyer-Wölden (25) er forholdet et faktum, skriver dailymail.co.uk.

Becker skal ha informert venner og familie om bruddet i helgen, og bekrefter at forholdet er over i en tekstmelding til det tyske bladet Bunte.

- Ja, det stemmer dessverre, skriver han ifølge nettstedet.
Det var i august at paret gikk offesielt ut med forholdet etter at de ble avbildet på ferie sammen på Sardinia. Det var også på denne reisen at 40-åringen fridde.

- Jeg ble veldig overrasket for jeg ante ingenting om frieriet. Jeg er kjempe forelsket og veldig lykkelig. Vi har et seriøst forhold, sa Meyer-Wölden for bare noen måneder siden.

Den tyske sportsstjernen har kjent Meyer-Wölden helt siden hun var barn ettersom hennes far, Alex, var Beckers manager på 90-tallet.

Fra 1993 til 2001 var tennisstjernen gift med Barbara Feltus, som han har sønnenene Noah Gabriel (14) og Elias Balthasar (8) med.

I 2000 ble det også kjent at han hadde fått en datter med vaskedamen,Angela Ermakova, etter å ha hatt sex med henne i et skap på et hotell i London.

LES OGSÅ: - Skjerp deg eller flytt ut