Avlyser bryllupet

Aretha Franklin gifter seg ikke allikevel.

BRUDD: Paret avbrøt forlovelsen bare tre uker etter det romantiske frieriet i Miami.  Foto: All Over Press
BRUDD: Paret avbrøt forlovelsen bare tre uker etter det romantiske frieriet i Miami. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Souldronningen Aretha Franklin (69), som sa ja til William Wilkerson i juleferien, har etter tre uker bestemt seg for å avbryte bryllupsplanene.  

 
- Will og jeg har bestemt oss for at vi gjør ting litt for fort, og at det er utallige ting vi ikke har tenkt godt nok igjennom enda. Det vil derfor ikke bli noe bryllup på dette tidspunktet, har Franklin fortalt Us Magazine.

Det ble rett etter forlovelsen var avslørt, oppstått rykter om en potensiell brudekjole fra Valentino, Vera Wang eller Donna Karen. Nå forblir resultatet dermed uvisst.

- Vi takker for ønsker og gode ord fra venner og bekjente, og vil ikke kommentere tingenes tilstand i fremtiden på grunn av det sensitive ved situasjonen, sier Franklin videre. 

«Respect»- stjernen har vært gift to ganger tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet forloveden uten forvarsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer