<strong>BRUDD:</strong> Rosie O'Donnell og Elizabeth Rooney skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen under GLAAD Media Awards i New York i mai. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Rosie O'Donnell og Elizabeth Rooney skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen under GLAAD Media Awards i New York i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rosie O’Donnell:

- Avlyser bryllupet med sin 23 år yngre forlovede

Komikeren skal være singel igjen.

Publisert

I oktober i fjor kom nyheten om at Rosie O'Donnell (57) hadde forlovet seg med politibetjenten Elizabeth Rooney (34) etter rundt ett år som kjærester.

Dette bekreftet komikeren selv til People, samtidig som hun forklarte at det neppe kom til å bli noe bryllup med det første.

- Det blir nok en gang langt inn i fremtiden. Vi bestemte oss for at det er det beste, fortalte hun til nettstedet.

Nå skal imidlertid forholdet være over. Det melder flere amerikanske nettsteder torsdag.

- Ingen bryllupsplaner

«Flere kilder bekrefter at O’Donnell og Rooney har gjort det slutt», skriver Radar Online, og legger til at en venn nær Rosie også har avslørt at tv-stjernen ikke har nevnt forlovedens navn på lenge.

Og da 57-åringen sist uke fikk spørsmål fra Us Weekly om hun og Rooney hadde begynt å tenke på detaljer rundt seremonien, svarte hun følgende:

- Nei, nei. Det er ingen bryllupsplaner.

Både Rosie og Elizabeth har også fjernet alle spor av hverandre på sine Instagram-profiler. 34-åringen har i tillegg sluttet å følge eks-forloveden på den populære plattformen, skriver nettstedet.

Den unge politibetjenten skal også ha slettet bokstaven «R» samt en emoji av en ring fra bioen sin på Instagram, ifølge Radar Online.

Turbulent kjærlighetsliv

Totalt har den amerikanske komikeren fem barn. Fire av disse, Parker (24), Chelsea (22), Blake (19) og Vivienne (16), har hun sammen med ekskona Kelli Carpenter-O'Donell.

Rosie og Kelli var gift i tre år før ekteskapet tok slutt i 2007.

I ettertid har komikeren fått en datter til - seks år gamle Dakota, som hun fikk sammen med sin forrige kone Michelle Rounds.

I september for to år siden døde Michelle, bare 46 år gammel.

Tøff tid

I flere år skal Rosies tidligere kone Michelle ha slitt mentalt. To år før hun døde skal hun også ha blitt lagt inn på sykehus etter å ha tatt en overdose, ifølge People.

Dette skal ha vært en vanskelig tid i Rosies liv.

- Det var ikke første gang, uttalte hun til nettstedet den gang, og la til:

- Man tror kjærlighet er svaret på alt, men man har ikke så mye å stille opp med mot psykiske problemer.

Rosie og Michelle skilte lag i februar 2015, to år før Michelle gikk bort.

LES OGSÅ: Slik sjekket Aksel Lund Svindal opp ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer