Cardi B:

Avlyser bruddet etter partyhelg

- Jeg er en gal kjerring.

KLINTE TIL: Dette bildet fra den heftige festingen i Las Vegas viser paret som kysser. Kort tid etter bekreftet Cardi B at hun hadde funnet tilbake til eksen. Foto: Splash News / NTB
KLINTE TIL: Dette bildet fra den heftige festingen i Las Vegas viser paret som kysser. Kort tid etter bekreftet Cardi B at hun hadde funnet tilbake til eksen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av september ble det kjent at den amerikanske rapstjerna Cardi B (28) skulle gå fra ektemannen sin, rapperen Offset (28). De to har vært i et høyprofilert ekteskap sammen, og har blant annet medvirket på hverandres låter. Sammen har de også en datter, lille Kulture.

Det betyr derimot ikke at ting har gått på skinner. I 2018 kunngjorde Cardi B at hun ønsket å skille seg, bare 15 måneder etter at hun hadde giftet seg. Skilsmissen ble avblåst, men kom på trappene igjen i høst. Rettsdokumenter viste at Cardi B, hvis egentlige navn er Belcalis Marlenis Almánzar, ønsket hovedomsorgen for datteren.

Etter at bruddet ble kjent har artisten fått støtte fra både venner og fans, noe hun har takket for. Denne uka fikk imidlertid pipa en helt annen lyd - nok en gang.

DRØYT: Et mye omtalt bilde av Cardi B fra Billboard Music Awards ble avkreftet av stjernen selv - som sjokkerer ved å respondere med det flere amerikanske medier har beskrevet som en «innføring i anatomi». Vis mer

Savnet sexen

Artisten hadde flydd flere av sine beste venner til Las Vegas for å feire 28-årsdagen sin, en affære fylt med champagne, cannabis, strippere og pengesedler. Med på festivitetene var også Offset, hvis egentlige navn er Kaiari Cephus.

«WAP»-rapperen delte flittig bilder og filmer fra festkveldene på sin Instagram. Eksmannen var med på flere av disse, mellom filmer av nakne strippere som ristet på rumpa, dyre designervesker og flygende kontanter. Duoen kysset blant annet, noe som satte i gang spekulasjonene om at de skulle ha funnet tilbake til hverandre.

INTERNETT KOKER: I musikkvideon til den nye sangen til Cardi B,«Wap», spares det virkelig ikke på kruttet. Vis mer

Nå bekrefter artisten ryktene, og forklarer at de har funnet tilbake til hverandre igjen.

- Hør her, jeg er en gal kjerring. Dere vet hvordan jeg krangler med dere i sosiale medier? Det er akkurat sånn det er mellom meg og mannen min. Så når folk sier at jeg gjør ting for oppmerksomhet, nei - jeg er bare en gal dame, sier hun på Instagram, ifølge Page Six, og fortsetter:

SAMMEN IGJEN: Cardi B hadde egentlig søkt om skilsmisse fra ektemannen, rapperen Offset. Nå bekrefter hun imidlertid at de har funnet tilbake til hverandre igjen. Her fotografert på rød løper i januar, på en Grammy-galla. Foto: Xavier Collin/ Image Press Agency/ Splash News/ NTB
SAMMEN IGJEN: Cardi B hadde egentlig søkt om skilsmisse fra ektemannen, rapperen Offset. Nå bekrefter hun imidlertid at de har funnet tilbake til hverandre igjen. Her fotografert på rød løper i januar, på en Grammy-galla. Foto: Xavier Collin/ Image Press Agency/ Splash News/ NTB Vis mer

- En dag er jeg lykkelig, en annen vil jeg banke noen opp. Jeg begynte bare å savne ham … Det er vanskelig å ikke prate med sin beste venn. Det er kjempevanskelig. Og det er vanskelig å ikke ha en penis i nærheten, forklarer artisten humoristisk.

Svindyr bursdagsgave

Enkelte har spekulert på om det er av økonomiske årsaker paret har blitt sammen igjen. I bursdagsgave fikk hun nemlig en Rolls-Royce pickup av eksen, samt et barnesete fra samme produsent. Setet alene kostet rundt 80 000 kroner.

Cardi B avviser ikke direkte at gavene kan ha hatt noe å si for gjenforeningen.

- Jeg liker materialistiske ting. Hva skulle jeg liksom ha gjort? Fyren ga meg en Rolls-Royce, skulle jeg ha gått fra ham? Og jeg ville virkelig ha litt p**k på bursdagen min, sier hun, og fortsetter:

- Vi er bare to unge tullinger som giftet seg tidlig, det er det vi er. Vi er ikke noe forskjellige fra andre dysfunksjonelle par. Det er helt likt, bare mer offentlig, sier hun.

Den 4. november skal hun og ektemannen møte i retten, for å diskutere skilsmissen. Det er ikke kjent hvorvidt den fortsatt skal gjennomføres eller er avblåst.

HUSTLERS: Det er stjernespekket i den nye filmen «Hustler» som har premiere i september. I filmen får vi se både Cardi B og Jennifer Lopez, hvor sistnevnte viser frem kunstner på strippestanga. Vis mer

Turbulent

Cardi og Offset ga hverandre sitt ja i 2017, men annonserte i desember i 2018 at de ville søke om skilsmisse, ifølge W Magazine.

Nettstedet skrev at mange knyttet bruddet til ryktene om utroskap fra Offsets side. Rapperen avviste at han hadde vært sammen med andre, men bekreftet at han hadde «underholdt tanken».

Offset prøvde iherdig å få Cardi tilbake, og stormet blant annet scenen under en av hennes konserter. I starten av februar 2019 ble det kjent at Cardi og Offset jobbet for å få forholdet til å fungere. Det avslørte førstnevnte i et intervju med People.

Under Grammy-utdelingen senere samme måned var gjenforeningen et faktum, da hiphop-paret klinte på den røde løperen.

TIL NORGE: Cardi B har vekket oppmerksomhet for en rekke hendelser. Her er en noen av hennes villeste skandaler! Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Skilles etter åtte år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer