Astrid S:

Avlyser alle konserter

Artisten ligger etter med nytt album.

<strong>AVLYSER:</strong> Fansen må vente helt til høsten for Astrid S-konserter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVLYSER: Fansen må vente helt til høsten for Astrid S-konserter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Astrid S har avlyst alle planlagte konserter dette halvåret. Det får Dagbladet bekreftet av hennes manager.

- Grunnen til det er at hun ligger etter skjema med albumet sitt, sier Halvor Marstrand.

Han understreker at dette ikke har vært et lett valg for artisten.

- Dette har vært en tung avgjørelse, men musikken er det viktigste for Astrid. Vi var nødt til å gjøre disse endringene for å bli ferdige med albumet.

Nye datoer

Avisa Nordland melder at Astrid S avlyser konserten i Bodø. Det viser seg at alle konsertene påvirkes av sangerens avgjørelse.

LURES TRILL RUNDT: I den nye NRK-serien «HAIK» lurer Astrid S noen av sine aller største fans. Video: NRK / Rød Løper Vis mer

De avlyste konsertene var en del av en omfattende turneplan for Astrid S sitt nye album som skal komme ut til våren. Artisten sier følgende i en uttalelse sendt til arrangørene:

«Jeg har dessverre noen dårlige nyheter. Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i august, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget. Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.»

SKAUGUM: Astrid S deltok på den årlige fotballkampen med kronprinsfamilien på Skaugum. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ifølge hennes manager vil hun gjennomføre de planlagte konsertene til høsten.

- De vil finne sted fra 23. september fram til 10. oktober, sier han.

Gyldige billetter

Marstrand sier at det har vært en god dialog med de forskjellige arrangørene.

- Jeg berømmer dem for å se på nye datoer. Det er ikke ideelt å skifte datoer, men jeg føler vi har lagt en god plan, sier han.

- Hva skjer med de som allerede har kjøpt billetter?

- Alle som har kjøpt biletter kan bruke billetten til høsten, eller få full refusjon, sier Marstrand.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

SKAUGUM: Det ble blodig for Astrid S på Skaugum, og ifølge kronprinsparet, er det den mest alvorlige skaden de har hatt. Video: NTB Scanpix og Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg blir litt sjalu, kanskje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer