Avlyser alle konserter etter ny skandale

- Amy Winehouse forsvinner, og denne gangen kan det være snakk om år.

<strong>PINLIG:</strong> Videobildene fra Amy Winehouse katastrofale konsert i Beograd i helgen, viser en artist som tydelig ikke er i stand til å opptre for fansen.  Foto: Stella Pictures
PINLIG: Videobildene fra Amy Winehouse katastrofale konsert i Beograd i helgen, viser en artist som tydelig ikke er i stand til å opptre for fansen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Amy Winehouse (27) har de siste årene vært like kjent for sin forkjærlighet for det ville partylivet med alkohol og narkotika, som musikk-karrieren.

Kun 18 dager etter at «Rehab»-sangerinnen forlot  avvenningsklinikken «The Priory»,
sto hun lørdag på scenen for sin comeback-konsert i Beograd.

Men publikummet i Serbia fikk slett ikke den musikalske opplevelsen de hadde håpet på. 27-åringen dukket nemlig opp på scenen tydelig ruset, og klarte bare å mumle seg gjennom låtene, for hun ble buet ut fra konserten.

Etter at flere videoklipp av Winehouses skandalekonsert i helgen er blitt spredd på internett, ba artisten ifølge Expressen mandag selv om unnskyldning, og hennes talsperson opplyste også om at hun ikke kommer til å kreve betaling for konserten.

Se videoklipp fra skandalekonserten nederst i saken!

Ifølge The Sun skal 27-åringen nå ha avlyst alle kommende konserter i sommer, og Winehouse venter nå nok et opphold på en avvenningsklinikk.

- Hun forsvinner, og denne gangen kan det være snakk om år, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.


Heller ikke Serbias forsvarsminister Dragan Sutanovac skal ha vært imponert etter lørdagens skandalekonsert.

- Konserten var pinlig og en stor skuffelse. Hun er langt fra en dronning. Hun er mer som en pasient på et behandlingssenter for narkotika og alkoholmisbrukere, skal politikeren ha skrevet på sin Facebook-side.

For et par uker siden skal popartistens leger ifølge The Sun ha gitt henne den tøffe beskjeden «Slutt å drikk alkohol - hvis ikke kan du dø».

- Det er siste sjanse for Amy. Legene har vært knalltøffe mot henne, fordi tilstanden hennes er så alvorlig. Det er en tøff virkelighet, men hun trenger å høre det, sier en venn av Winehouse til avisen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Shottet vodka på vei til rehab  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer