Andreas «Tix» Haukeland:

Avkrefter ytterligere «Maskorama»-rykter

Hvem kan dragen og snømonsteret være?

AVSLØRT: Det har mye spekulasjoner om Tix er «Dragen» i «Maskorama» eller ikke, her blir han avslørt. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer
Publisert

Det er nå gode to uker siden fjorårets store tv-suksess, «Maskorama», gjorde et verdig comeback på norske skjermer.

Hittil har vi fått vite at Arve Juritzen (61) gjemte seg bak froskens maske, og en av landets rikeste menn, Christian Ringnes (67), gjemte seg bak heldiggrisen.

Det er imidlertid fremdeles store spekulasjoner rundt hvem som gjemmer seg bak de resterende maskene. I helgen kunne Se og Hør avsløre at det ikke var roer Birgit Skarstein (32) som gjemte seg bak havfruekostymet, til tross for at ryktebørsen ville ha det til noe annet.

Nå kan vi også avkrefte ytterligere to karakterer.

SVARER: Birgit Skarstein svarer på Maskorama-ryktene under Skal vi danse-finalen 13. november 2021. Video: Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Ikke dragen

I år er det nemlig flere som har gjettet at artist Andreas Haukeland (28), også kjent som Tix, gjemmer seg bak dragens flotte kostyme.

Lørdag kveld var imidlertid han, i likhet med Skarstein, på plass under den store «Skal vi danse»-finalen. Der var også representanter fra Se og Hør og Rød Løper til stede.

- Tix er ikke dragen. Han var til stede, sier programleder Jonas Scheie Hammer i tirsdagens «Rød Løper»-podkast.

- Ja, han ble litt irritert fordi du la ut story av han fra salen på Rød Løpers Instagram. Han vil litt at folk skal tro han er dragen, skyter programleder Kine Falch inn.

Likevel møtte han altså opp under finalesendingen, poserte med fans og spankulerte rundt med de velkjente brillene, pannebåndet og hettegenseren.

KRYPTISK: «Maskorama» er for fullt i gang, og etter å ha stilt KK-redaktør Ingeborg Heldal til veggs, er vi ganske sikre på hvem som skjuler seg bak «Nøkken». Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Denne kjendisen observerte vi

En annen karakter som mange føler seg skråsikre på at de har klart å avsløre, er snømonsteret. En stor andel av landets beste gjettere har nemlig holdt Solli-Tangen-brødrene høyt på oddsen.

Vi kan imidlertid avsløre at det på ingen måte kan være snakk om eldstebror Didrik (34). Eller, vi tror i hvert fall ikke det.

DIDRIK?: Flere tror det er Solli-Tangen-brødrene som gjemmer seg bak snømonsteret. Vi er imidlertid ikke like sikre. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
DIDRIK?: Flere tror det er Solli-Tangen-brødrene som gjemmer seg bak snømonsteret. Vi er imidlertid ikke like sikre. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer

- Mens vi sto på Vulkan og ville inn på «Skal vi danse»-etterfesten titter vi bort mot Vulkan Arena, hvor det hadde vært en konsert, sier Kine, mens programleder Thea Hope opplyser om at det var bandet Hagle som holdt konserten.

- Da ser vi at fornøyde publikummere tusler ut ferdig på konsert, klare for å ta en øl et annet sted, og blant de som var der var altså Didrik Solli-Tangen.

Dette vet vi

Rød Løper har gjort sin research og funnet ut av følgende:

Didrik ble observert klokken 23.30 da konserten var ferdig. Ifølge arrangementets offisielle Facebook-side begynte konserten klokken 20.00 med oppvarming.

MASKORAMA: Den svenske sangeren Pernilla Wahlgren deler tips om hvordan man skal gjette deltakerne i «Maskorama». Video: Jenny Emilie Aas. Reporter: Jenny Emilie Aas / Vegard Krüger Vis mer

Heldiggrisen ble avslørt klokken 21.15 på Hellerudsletta, omtrent 22 minutter fra Vulkan Arena med bil. Didrik hadde med andre ord ikke fått med seg starten av konserten hvis han faktisk var til stede på «Maskorama».

Kine legger også til at deltakerne trolig føres ut etter at publikum og salen er tømt. Didrik har dermed tilsynelatende ikke reist fra Hellerudsletta rett etter heldiggrisens exit klokken 21.15.

Rød Løpers podkasttrio kan imidlertid ikke fastslå at Solli-Tangen ikke har dukket opp på konserten etter alle andre. Han kan med andre ord ha brukt det som et skalkeskjul.

I forrige ukes podkast kunne for øvrig Scheie Hammer opplyse om at lillebror Emil Solli-Tangen (31) er opptatt med julekonserter fremover.

LES OGSÅ: - Gud, skal jeg begynne å like deg igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer