Helene Olafsen:

Avkrefter ryktene

Programlederen slår hardt ned på kommentarene.

REAGERER: Helene Olafsen reagerer på meldinger hun har fått etter lørdagens sending. Her med Anders Hoff. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB
REAGERER: Helene Olafsen reagerer på meldinger hun har fått etter lørdagens sending. Her med Anders Hoff. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert

Hver lørdag benker flere hundre tusen TV-seere seg foran skjermen for å se hvordan det går med kjendisene i «Skal vi danse: All stars».

Det er imidlertid ikke bare deltakerne som ser ut til å være under lupe. Også Helene Olafsen (32), som leder programmet for første gang denne sesongen, har fått flere tilbakemeldinger.

Allerede et par ganger har hun fått kommentarer fra ivrige danse-fans knyttet til sitt valg av antrekk. Likevel ser det ut til at programlederen mener kommentarene etter lørdagens sending går over streken.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Ikke spør

Det kommer frem i podkasten «Skal vi danse», som Olafsen har sammen med programleder-makker Anders Hoff (46).

Her innleder programlederen episoden med å si at hun ikke er sikker på om kommentarene er ment som kritikk, men at det er nettopp kritikk hun tar det som.

- Jeg har fått så mange meldinger fra folk som er helt sikre på at nå er jeg gravid med mitt tredje barn, sier hun.

Det kommer frem i episoden at Olafsen hadde lånt en kjole i anledning lørdag, og at den ikke passet helt. Hun legger også lattermildt til at hun har spist mye snickers i det siste.

SJOKK: Vi avslører for Helene Spilling at hennes samboer, Birgit Skarstein, var med i «Maskorama». Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Likevel understreker programlederen at hun ikke synes det er greit å spekulere i det.

- Ikke spør meg om jeg er gravid, bare ikke gjør det. På generelt grunnlag, ikke spør jenter om de er gravide, sier hun tydelig.

Hun slår også en strek over spekulasjonene:

- Jeg er ikke gravid.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Helene Olafsen for en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

Trusekritikk

Det er ikke mer enn noen uker siden Olafsen igjen fikk gjennomgå på grunn av valg av kjole.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe gir programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

Den gangen var det medprogramleder Hoff som fikk en melding i innboksen, hvor avsender informerte om at underbuksen var godt synlig under kjolen.

I «Dansebobla» på TV 2 play kan man se Hoff overlevere trusekritikken.

- Så mange jeg har i min nærmeste krets her i dette programmet - og så er det ingen som har sagt i løpet av et tre timers program at jeg kanskje burde hatt en litt større truse, uttalte Olafsen i programmet da hun fikk fremlagt kritikken av sin makker.

LES OGSÅ: Husker du disse «Skal vi danse»-vinnerne?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer