Eurovision:

Avkrefter ryktene

Andreas «TIX» Haukeland avkrefter at han skjuler seg bak masken til «DJ Astronaut» i Eurovision. Et stunt under Dagsrevyen har skapt full forvirring denne uka.

KOSTE SEG PÅ TRIBUNEN: TIX avkrefter at det var han som skjulte seg bak masken til DJ Astronaut. Foto: Heiko Junge / NTB
KOSTE SEG PÅ TRIBUNEN: TIX avkrefter at det var han som skjulte seg bak masken til DJ Astronaut. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

De siste dagene har det vært store spekulasjoner om artisten Andreas «TIX» Haukeland skjuler seg bak masken til «DJ Astronaut» i Subwoolfer.

Ryktene skjøt særlig fart etter han viste seg på Dagsrevyen tidligere denne uka iført kostymet til «DJ Astronaut». NRK slo fast at TIX var DJ Astronaut, men nå avkreftes ryktene, skriver NRK i en pressemelding.

TIX skal nemlig få oppdraget med å dele ut jurystemmene i Eurovision-finalen lørdag.

- Det er et ærefullt oppdrag. Jeg er kanskje mer nervøs for dette enn opptredenen under Eurovision i fjor. Det er jo en direktesending for 200 millioner mennesker det er snakk om, og det er en veldig seriøs setting, så jeg setter stor pris på tilliten, sier TIX til NRK.

Han forteller også hva han gjorde under Subwoolfers opptreden under semifinalen tirsdag.

- Mens Subwoolfer sto på scenen under tirsdagens semifinale, koste jeg meg på tribunen og heiet sammen med en drøss med norske supportere, sier TIX videre.

- Mysteriet om hvem som befinner seg bak maskene lever med andre ord videre, sier delegasjonsleder Stig Karlsen i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer