Kylie Jenner:

Avkrefter ryktene: - En misforståelse

Snakker ut om ryktene som har versert i flere år.

ANKLAGER: Kylie Jenner blir stadig anklaget for å fikse på utseendet, ettersom flere hevder hun ser svært annerledes ut i dag enn for ti år siden. Her avbildet i 2013. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
ANKLAGER: Kylie Jenner blir stadig anklaget for å fikse på utseendet, ettersom flere hevder hun ser svært annerledes ut i dag enn for ti år siden. Her avbildet i 2013. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert

Er det én familie som stadig får slengt påstander og anklager om plastisk kirurgi sin vei, er det Kardashian/Jenner-familien.

Kanskje spesielt har anklagene haglet mot yngstesøster Kylie Jenner (25), som fansen i flere år har hevdet har fikset på utseendet. Blant annet har 25-åringen blitt anklaget for å fikse lepper, nese, øyne, kinnbein, rumpe, hofter, bryster - listen er lang.

Jenner har på sin side aldri svart bekreftende på operasjonsryktene. Tidligere har hun derimot innrømmet at hun har benyttet seg av fillers for å få fyldigere lepper.

Nå, i et nytt intervju, snakker 25-åringen ut om misforståelsene rundt ryktene.

- Misforståelse

Det gjør hun i et intervju med Homme Girls.

- Jeg tror det en stor misforståelse om meg at jeg har tatt så mange operasjoner i ansiktet mitt og at jeg var en usikker person. Jeg var virkelig ikke det.

25-åringen innrømmer at hun bare ønsket seg større lepper, men at det ikke var på grunn av dårlig selvtillit. Blant annet forteller Jenner at «hun som barn alltid var den mest selvsikre personen i rommet», men på grunn av en liten usikkerhet rundt leppene valge hun å gjøre noe med det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer