Kylie Jenner:

Avkrefter Kylie babyryktene her?

Et nytt bilde på Snapchat får fansen til å spekulere.

LA UT BILDE: Kylie Jenner delte et bilde på Snapchat som har fått ryktene til å florere de siste dagene. Foto: Skjermdump, Snapchat / Splash News
LA UT BILDE: Kylie Jenner delte et bilde på Snapchat som har fått ryktene til å florere de siste dagene. Foto: Skjermdump, Snapchat / Splash News Vis mer

(Se og Hør): De siste månedene har ryktene rundt Kylie Jenner (20) florert i internasjonal presse, etter at det ble kjent at hun skal være gravid med kjæresten Travis Scott (25).

Fans har spekulert i om stjernen egentlig er gravid, og nå får et nytt bilde stjernen selv har lagt ut på Snapchat, ryktene til å skyte fart.

Flere hevder nemlig at hun nylig avkreftet graviditeten.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott skal vente sitt første barn sammen. Her var turtelduene på båttur tidligere i år. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott skal vente sitt første barn sammen. Her var turtelduene på båttur tidligere i år. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
FORELSKET: Kylie og Travis sammen i Los Angeles i september. Foto: Splash News
FORELSKET: Kylie og Travis sammen i Los Angeles i september. Foto: Splash News Vis mer

Kjøpte tamponger

Da bildet ble tatt tidligere denne måneden, var 20-åringen på tur med flere av søstrene sine og de så ut til å storkose seg da de gikk til innkjøp av store mengder med godteri.

Det er imidlertid ikke godteriet fansen har lagt merke til, men tampongene som ligger under to poser med potetgull, ifølge Metro.

- Kylie, hvis du er gravid. Hvorfor kjøper du tamponger da?, skriver en fan på Twitter sammen med et bilde av det som tilsynelatende er Kylie Jenners varer.

- Hmm. Hvorfor kjøper Kylie tamponger hvis hun er gravid?, skriver en annen.

20-åringen har foreløpig ikke kommentert ryktene selv, men hevdet på Twitter at paparazziene har photoshopet bilder av henne.

- For det første: Hvis du skal photoshoppe bildene mine, så sjekk de bølgete linjene i bakgrunnen. Bilde nummer to er tydelig endret på, skriver hun.

Ifølge kilder nær henne, skal «Keeping up with the Kardashian»-profilen imidlertid allerede være flere måneder på vei med sitt første barn.

Vil lage serie

Den yngste i Jenner-Kardashian-klanen har virkelig fyrt opp under ryktene den siste tiden. Etter at flere kilder nær henne hevder at hun har brukt flere hundre tusen norske kroner på babyutstyr.

Kylie skal ha lagt til seg en vane, hvor hun handler titt og ofte på nett til sin kommende baby. Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

Kardashian-familien er kjent for overdådige fester, og holder sjelden igjen på kruttet - det er derfor å vente at den vordende moren trolig også vil bli skjenket med et stort gavedryss i en eventuell babyshower.

Saken fortsetter nedenfor.

Kylie Jenner har selv ikke kommentert graviditetsryktene, men hennes mor, Kris Jenner (62), skal allerede være godt i gang med å planlegge den neste spin-off-serien for sitt kommende barnebarn.

- Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, sa en kilde, som skal være en nær venn av familien, til Radar Online.

LES OGSÅ: Derfor falt Kourtney for sin 14 år yngre kjæreste