BENEKTER ISFRONT: Isabella Cruise forteller at hun har kontakt med adoptivforeldrene Nicole Kidman og Tom Cruise.
BENEKTER ISFRONT: Isabella Cruise forteller at hun har kontakt med adoptivforeldrene Nicole Kidman og Tom Cruise. Vis mer

Avkrefter krangel med foreldrene

Isabella Cruise åpner seg om ryktene etter at foreldrene Tom Cruise og Nicole Kidman uteble fra bryllupet hennes.

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor ga Isabella Cruise (23) sitt ja til den britiske IT-konsulenten Max Parker etter å ha kjent ham i mindre enn ett år.

Bryllupet ble holdt på Dorchester Hotel i London, og selv om det hele var en svært liten og intim seremoni, så var det mange som stusset over at Isabellas berømte foreldre Tom Cruise (53) og Nicole Kidman (48) valgte å droppe datterens store dag.

Tom, som betalte for det hemmelige bryllupet, skal ha vært travelt opptatt med en filminnspilling, men Nicole var i London der hun øvde til et teaterstykke.

Hollywood-stjernenes fravær fikk medier til å spekulere i om det var en rift i familielykken.

Saken fortsetter under bildet.

VOKST OPP I RAMPELYSET: Her er Isabella og broren Connor sammen med pappa Tom Cruise i 2009.  Foto: AFP
VOKST OPP I RAMPELYSET: Her er Isabella og broren Connor sammen med pappa Tom Cruise i 2009. Foto: AFP Vis mer

I et nytt intervju med New Idea, forteller 23-åringen at hun har kontakt med foreldrene.

- Selvfølgelig snakker jeg med dem, de er foreldrene mine! sier hun, men gir ingen ytterligere forklaring på hvorfor de uteble fra bryllupet.

Etter at Tom og Nicole ble skilt i 2001, var det han «Mission Impossible»-stjernen som fikk foreldreretten til deres felles adoptivbarn Isabella og Connor (20).

Og mens Kidman flyttet tilbake til sitt hjemland Australia og meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken, som eksmannen allerede hadde vært medlem av i en årrekke, mistet hun mer og mer kontakt med ungene sine.

- De kaller meg ikke mamma. De kaller meg Nicole. Jeg hater det, og ber dem slutte med det, fortalte skuespilleren til GMTV i 2007.

Ifølge et tidligere Scientolog-medlem, Marty Rathbun, motarbeidet kirken Nicole etter bruddet, og ga barna falsk informasjon om henne i daglige møter med dem.

- De fortalte dem om igjen og om igjen at hun var en sosiopat, og etter hvert trodde de på dette, har Rathbun sagt til The Hollywood Reporter.

Saken fortsetter under bildet.

MED MAMMA: Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Isabella og Conner. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004.  Foto: NTB Scanpix
MED MAMMA: Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Isabella og Conner. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg med en ikke-scientolog

Nicole har ikke vært sett offentlig sammen med sine to eldste barn på mange år, men i 2012 åpnet mediesky Isabella seg om forholdet til moren.

- Jeg elsker min mor. Hun er min mor. Hun er fantastisk. Jeg ser henne noen ganger, og jeg snakker med henne. Vi er en veldig sammensveiset familie. Jeg elsker alle i familien, fortalte hun den gang til New Idea.

Isabella og den nye ektemannen har foreløpig ikke noe hastverk med å starte sin egen familie.

- Jeg er bare 23 år, så vi får se. Jeg er fremdeles et barn selv, sier hun.

Amerikanske medier skriver også at Tom Cruise ikke skal ha møtt sin ferske svigersønn enda. Og det settes spørsmålstegn ved om at han misliker at Parker ikke er scientolog, slik som både han og datteren er.

STOD BRUD: Her er Isabella sammen med sine bridesmides på bryllupsdagen i fjor. Foto: NTB Scanpix
STOD BRUD: Her er Isabella sammen med sine bridesmides på bryllupsdagen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nicole Kidman legger babydrømmen på is