Brooklyn Beckham og Madison Beer:

Avkrefter kjæresteryktene med Brooklyn Beckham

- Jeg er veldig singel.

GODE VENNER: Brooklyn Beckham og Madison Beer har blitt observert mye sammen den siste tiden. Nå snakker Madison ut om kjæresteryktene. Foto: Splash News / NTB Scanpix
GODE VENNER: Brooklyn Beckham og Madison Beer har blitt observert mye sammen den siste tiden. Nå snakker Madison ut om kjæresteryktene. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble eldstesønnen til det verdensberømte stjerneparet David (42) og Victoria (43) Beckham, Brooklyn Beckham (18), koblet til en ung musiker.

Youtuberen Madison Beer (18) og Brooklyn ble fanget på kamera rett før et kyss i butikken Barneys New York. Etter alt å dømme var de ikke redde for oppmerksomheten.

Fokuserer på karrieren

Ryktene har stormet rundt det unge paret, men nå kan det imidlertid se ut til at de unge turtelduene ikke ønsker å gå for fort frem – i hvert fall om vi skal tro Madisons siste uttalelser.

Hun har nemlig forklart til magasinet People at hun er «veldig singel». Dette skriver Mirror.

– Jeg er veldig singel, og ikke klar for å mingle. Jeg er nemlig veldig fokusert på karrieren min, forklarer Youtuberen og legger til at hun prøver å finne sin vei i livet.

Saken fortsetter under bildene.

- BARE VENNER: Brooklyn Beckham kysset Madison i Los Angeles tidligere denne måneden. Nå avkrefter Madison kjæresteryktene. Foto: NTB Scanpix
- BARE VENNER: Brooklyn Beckham kysset Madison i Los Angeles tidligere denne måneden. Nå avkrefter Madison kjæresteryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SHOPPING: De to turtelduene blir stadig fotografert sammen. Foto: NTB Scanpix
SHOPPING: De to turtelduene blir stadig fotografert sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Jeg har det gøy. Det er tydelig gutter jeg kan bli forelsket i, men jeg er veldig singel, sier hun.

Brooklyn og Madison skal ha kjent hverandre i flere år, og skal ha et tett vennskap. Likevel har den 18 år gamle sangeren nylig kommet ut av et forhold, men innrømmer at de to har en «crush» på hverandre.

– Vi er begge veldig travle, men han er fantastisk. Han er en søting og rett og slett en av mine beste venner, sier hun til nettstedet.

Flytter til New York

At duoen har blitt observert ved gjentatte anledninger legger ikke Madison skjul på. Hun innrømmer nemlig at hun tilbringer mye tid sammen med Beckham-sønnen.

– Vi henger med hele vennegjengen vår hver dag i L.A., forklarer hun, og legger til at Brooklyn Beckham skal flytte til New York innen kort tid.

Og flyttingen hans gjør det urealistisk at de to skal date.

– Vi har det bare gøy akkurat nå.

Magasinet US Weekly skriver at fotballstjerne-sønnen og Madison flere ganger er blitt sett sammen rundt i Los Angeles.

Ble introdusert for mamma

Ifølge magasinet ble Madison oppdaget av ingen ringere enn Justin Bieber etter at hun la ut en video av at hun synger Etta James-klassikeren «At Last» på YouTube.

Justin signerte deretter Madison til plateselskapet Island Record og dukket til og med opp i hennes første musikkvideo.

BERØMTE: Brooklyn sammen med sine verdensberømte foreldre, David og Victoria Beckham. Foto: Shuttertock / NTB Scanpix
BERØMTE: Brooklyn sammen med sine verdensberømte foreldre, David og Victoria Beckham. Foto: Shuttertock / NTB Scanpix Vis mer

OK! Magazine skriver at Brooklyn allerede har introdusert den unge artisten for mamma Victoria Beckham.

Trioen skal ha spist middag sammen på en restaurant i Los Angeles, noe som kanskje ikke akkurat avliver romanseryktene som har svirret heftig rundt Brooklyn og Madison.

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNN Vis mer Vis mer

Av-og-på forhold

Romanseryktene begynet å svirre et knapt år etter at det ble slutt mellom Brooklyn og skuespiller Chloë Moretz.

Paret tilbrakte hele sommeren sammen i fjor og delte en rekke kjærestebilder i sosiale medier.

Da høsten kom var det derimot slutt mellom turtelduene.

– De har vært i samme by den siste tiden, men de har ikke møttes, sa en kilde til nettstedet Page Six.

Det var derimot ikke første gang Brooklyn og Chloë gikk hver til sitt. De hadde nemlig en kort romanse i 2014, etter de hadde møtt hverandre under Paris Fashion Week samme år.

PÅ-OG-AV: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz var sammen i både 2014 og 2016. Foto: Splash News / NTB Scanpix
PÅ-OG-AV: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz var sammen i både 2014 og 2016. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Men senere på høsten tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier.

I slutten av mai i fjor dukket de to stjernene sammen opp på premieren av Moretz' nye film «Neighbors 2: Sorority Rising», og så stormforelsket ut.

– Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News under premierefesten, ifølge Contactmusic.com.

Romanseryktene mellom unge Beckham og Moretz svirret lenge før de faktisk bekreftet at de var i et forhold igjen.

– Jeg tror at jo mindre jeg gjør det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, bekreftet hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!» i starten av mai 2016, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Brudd for Marius